לקוקסינלית המאמי :)

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לקוקסינלית המאמי :)
    אוהד
    13/12/2008

שומעת כפרה אני לא לוקח תאנדרוקור כבר בערך 3 ימים את חושבת שעכשיו יהיו שיבושים או האיזון ההרמונלי הישתבש או שהטיפול לא יהיה יעיל ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לקוקסינלית המאמי :)

הוספת תגובה

• כנס...

קוקסינלית
    13/12/2008

אני מבינה שאתה לא לוקח את האנדרוקור כבר בערך 3 ימים. אני יכולה להגיד לך שלא יהיו שיבושים, חוץ מזה שהטסטוסטרון שוב פעם יעלה בחזרה בדם. ואז הטיפול לא יהיה יעיל כל כך. (ועדיף להפסיק את התרופה באישור של הרופא). לגבי האיזון ההורמונלי אני לא אומרת שהוא השתבש, אבל האנדרוקור הוא חלק חשוב מהתהליך כיוון שהוא משמיד את הטסטוסטרון. ואם לא תיקח אותו אז התהליך יהיה איטי יותר, וגם בהמשך אתה אמור לקבל תרופות אחרות כמו (אסטרופם) או לקבל הוספה במינון של הדיאנה ל-2 כדורים ביום במקום אחד ביחד עם האנדרוקור. וביחד עם האנדרוקור זה פועל יותר טוב. (כי האנדרוקור מפנה מקום בדם לחומרים הפעילים שנמצאים בדיאנה). וחוץ מזה עדיף שתאמר את כל זה לרופא (ד"ר קרסיק) תקבע פגישה מהר ככל האפשר, ותאמר לו שהאנדרוקור עושה לך תופעות לוואי קשות (נשירת שיער, וקול עבה). ואז לפי דעתי הוא ייתן לך מרשמים לאנדרוקור 10 מ"ג שיש בו פחות תופעות לוואי. או שגם תאמר לו שיחליף לך את האנדרוקור בפרוגסטרון, כיוון שהפרוגסטרון מדכא את הטסטוסטרון ביעילות מדהימה, ומאיץ את צמיחת השדיים. זהו :))

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לקוקסילנית

אוהד
    13/12/2008

אני גם הבנתי שעושים הפסקה של ההורמונים לפחות חודש יש קוקסינליות שאמרו לי שעושים הפסקות עים ההורמונים ולאחר כמה זמן שוב לוקחים אותם או שכול הזמן וכול יום צריך לקחת אותם? ועוד דבר כאילו עכשיו הטסטסטורון שלי עלה עוד פעם ועכשיו כאילו אנדרוקור לא יעזור אים לא לקחתי אותו 3 ימים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו