לקוקסינלית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לקוקסינלית
    אוהד
    13/12/2008

ואני לא רוצה להספיק לקחת תאנדרוקור לאחר התייעצות איתך :) אבל אני מפחד כבר שאחרי 3 ימים שלא לקחתי אותו ומחר יתחיל עוד פעם לקחת אותו יהיה לי בלאגן בגוף או איזה שיבוש :(

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לקוקסינלית

הוספת תגובה

• אוהד כנס

קוקסינלית
    13/12/2008

הקוקסינליות שאמרו לך שעושים הפסקות עם ההורמונים ואחר כך שוב לוקחים אותם (סליחה על המילה) אבל הם סתומות ומפגרות. אל תשמע להם! זה אסור! צריך לקחת את ההורמונים כל הזמן וכל יום. (עד שד"ר קרסיק יגיד אחרת). וכן הטסטוסטרון שלך עלה, אבל לא הרבה כי 3 ימים זה לא משמעותי. אין לך מה לפחד. והאנדרוקור יעזור לך גם אם הפסקת לקחת אותו 3ימים. אתה יכול להתחיל לקחת אותו מחר, עוד פעם, כמו בפעם הראשונה שד"ר קרסיק נתן לך אותו. ואין לך מה לפחד לא יהיה לך שום שיבוש, ושום בלאגן בגוף. (אתה יכול להתייחס לאנדרוקור כאילו קיבלת אותו מחדש, פעם ראשונה ואתה מתחיל טיפול איתו. אז אל תפחד). בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לקוקסינלית

אוהד
    13/12/2008

תודה מאמי את לא יודעת כמה חשוב בישבילי כול התהליך הזה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בכיף,)

קוקסינלית
    13/12/2008

מאחלת לך המון בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו