מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לקוקסינליתאוהד13/12/2008
אבל מאמי אני לא מבין דבר אחד למה התופאות של התרופה הזאות אנדרוקור 50 עושה קול גברי כאילו אים אני מישתמש בתרופה הזאות כדי להפוך לאישה איזה היגיון יהיה בזה אים יהיה לי קול גבר אבל חזות של אישה ולמה נותנים תתרופה הזאות אנדרוקור 50 חלק מהשינוי מין מגבר לאישה עם היא עושה קול יותר גברי מימה שהיה לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כנס...
קוקסינלית13/12/2008תאמין לי שגם אני לא יודעת למה הקול הופך להיות יותר גס (גברי). ואני גם לא יודעת איזה היגיון יש בזה באמת... אבל ככה זה גם אצל נשים שלוקחות את התרופה הזאת לפצעי בגרות. הקול שלהן הופך להיות יותר גברי. לגבי זה שנותנים אותה כחלק מהשינוי מין, זה בגלל שההורמונים הנשיים שאתה מקבל יספגו בדם יותר טוב. או יותר נכון שיצליחו להיספג, כיוון שהטסטוסטרון נמצא כרגע בדם שלך יותר מהאסטרוגן (הורמון נשי) ובלעדי האנדרוקור היא תצליח מעט להיספג וזה יהיה יותר איטי, ואני יודעת שאף אחד לא רוצה להפוך לאישה וזה ייקח לו "10" שנה נגיד. אז בגלל זה נותנים אותה. אבל שוב פעם אני מזכירה לך להגיד לד"ר קרסיק בפגישה הבאה שלך. שאתה מעוניין לקבל הסבר על ההורמון שנקרא פרוגסטרון, ואם אפשר להחליף אותו במקום האנדרוקור או להוסיף אותו ביחד עם האנדרוקור. לגבי הקול ספציפית אני ממליצה לך לשיר או "לחקות" זמרות כדי שיהיה לך קול יותר נשי. או שיש עוד אפשרות שעולה הרבה כסף, והיא ניתוח של מתרי הקול. אבל זה מסובך מדי ועולה הרבה. מקווה שעזרתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלקוקסינלית
אוהד13/12/2008לך האנדרוקור עזר? יש לך קול נשי ? איזה שינויים יש לך מימנו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכנס
קוקסינלית14/12/2008האנדרוקור עוזר לכל אחת.
כמו שאמרתי לך יש בו חומר שמעביר הוראה למוח לא לייצר הורמונים זכריים (טסטוסטרון).
מנגנון פעולת התרופה:
מעכבת פעילות הורמונים. לחומר יש 4 מרכיבי פעילות:
1. עיכוב פעילות הורמונים בעלי פעילות זכרית. המיוצרים על ידי האדם או ניתנים מבחוץ. זאת על ידי כך שהחומר מתחרה איתם על התחברות למקום בו הם פועלים.
2. מעכב פעילות הורמון זכרי על אברים התלויים בהורמון זכרי לשם הפעלתם.
3. אפקט דמוי הורמון פרוגסטרון, הגורם למשוב שלילי על ההורמונים המופרשים מיותרת המוח וגורמים להפרשת הורמונים זכריים. כלומר מציאות תרופה זו בדם מונעת מיותרת המוח להפריש הורמונים (גונדוטרופינים) המגרים הפרשת הורמונים זכריים.
4. בכמויות גדולות ובשימוש רציף גורם לירידה בהפרשת קורטיזול מיותרת הכיליה.
אלו השינויים שהוא עושה לכל אחת ואחד.
(מה שעושה את השינויים העיקריים זה הדיאנה, אסטרופם, דופסטון, אוטרוגסטן ומדבקות למניהם וזריקות).
לגבי הקול, הוא לא עושה קול של אישה.
כל אחד ואחת והקול שאלוהים נתן לה או לו. אם אתה לא מרוצה, אתה יכול לעשות פיתוח קול.
(אין תרופה שעושה קול נשי)
זה כבר תלוי בעצמך בלבד.
הפיתרון העיקרי הוא פיתוח קול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלקוקסינלית
אוהד14/12/2008שומעת ואים אני ימשיך בדיאנה לבד בלי אנדרוקור כי נושר לי השיער ממש שאני מיתמש באנדרוקור 50 אים אני ישתמש בדיאנה 35 בליבד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נטילת ליטורבה ותופעות לוואי לא טובות
תרופות אלטרנטיביות בנוגע למחלת האפליפסיה
דרמובט תמיסה לקרקפת והוראות שימוש
שימוש בבפנטן אל מול בפנטן פלוס
שימוש בסטונרון למחלת ים והאם אפשר לעלות מינון
HEXACAPRON - TRANEX האם מדובר באותו החומר
האם כדאי להשתמש סובוטקס נגד כאבים
כדורים של rafa pen והאם אפשר לרסק אותם
בת 15 עם פריחה על כל הגוף ושלפוחיות
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?