שלוב תרופות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלוב תרופות

שלום, אני בן 45. סובל מפיברומיאלגיה קשה מזה כ-7 שנים. עד כה טופלתי באלטרול 75 לטיפול בכאבים וכן בבונדורמין להפרעות שינה. הטיפול היה מוצלח והקל עלי ביותר. בשנה האחרונה חלה ירידה בהשפעת התרופות. במעבדת שינה נמצא כי אני סובל מ-RLS, תסמונת רגליים לא שקטות וכן אני סובל מנימול (כנראה כסימפטום של פיברומיאלגיה). הומלץ להפסיק את הטיפול התרופתי ולנסות לעבור לליריקה. לאחר ביקור אצל רופא נוירולוג הוא החליט להחליף את הטיפול. התחלתי ליטול Clonex 0.5 לפני השינה במקום בונדורמין והתחלתי להוריד את הטיפול באלטרול. הרופא הציע שבבדיקה הבאה יחליט אם יש צורך בטיפול דופמינרגי (רקיפ או סיפרול) לבד או בשילוב עם טיפול גבארגי (גבפנטין) כנסיון לטיפול ב-RLS. ברצוני לדעת: א. האם אני יכול ליטול בנוסף לקלונקס גם בונדורמין לפני השינה, עד הביקור אצל הרופא בעוד למעלה מחודש. מאחר ואני לא מצליח לישון מעבר לשעתיים בלילה ומתקשה מאוד לתפקד. ב. הייתי רוצה לדעת למה מיועדים וכיצד פועלים הטיפולים שהציע לי הרופא ליטול בהמשך. ג. האם יש לכם הצעה אותה אני יכול להעלות בפני הרופא כאפשרות נוספת. מצטער על אורך ההודעה. אני חש קושי רב ואשמח אם אוכל להעזר בכם. תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלוב תרופות

הוספת תגובה

• RSL

ניצן פרימור
    16/01/2009

גיל שלום
    תוכל להשתמש ב- BONDORMIN בנוסף ל CLONEX.
    לגבי RSL, לדעתי התכשירים המוצעים לא יסייעו.
    התופעה מוכרת אך סיבתה אינה ידועה ולכן גם שימוש בתכשירים "כבדים" אלו הוא בגדר ניסוי ותהייה.
    ממליץ לך לנסות תוסף תזונה הנקרא ANTI LEG CRAMPS.
    התכשיר מכיל מגנזיום שעל פי הספרות הרפואית עשוי לסיע ל- RSL, בנוסף יש לחומר שבכמוסה תכונות מרגיעות.
    המינון, כמוסה בלילה לפני השינה.
    מדיווחים שקיבלתי ממשתמשים , התכשיר מקל על RSL ואשמח באם תדווח גם אתה על התוצאות בפורום זה
    בברכה

ניצן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו