מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלוב תרופותגיל13/01/2009
שלום, אני בן 45. סובל מפיברומיאלגיה קשה מזה כ-7 שנים. עד כה טופלתי באלטרול 75 לטיפול בכאבים וכן בבונדורמין להפרעות שינה. הטיפול היה מוצלח והקל עלי ביותר. בשנה האחרונה חלה ירידה בהשפעת התרופות. במעבדת שינה נמצא כי אני סובל מ-RLS, תסמונת רגליים לא שקטות וכן אני סובל מנימול (כנראה כסימפטום של פיברומיאלגיה). הומלץ להפסיק את הטיפול התרופתי ולנסות לעבור לליריקה. לאחר ביקור אצל רופא נוירולוג הוא החליט להחליף את הטיפול. התחלתי ליטול Clonex 0.5 לפני השינה במקום בונדורמין והתחלתי להוריד את הטיפול באלטרול. הרופא הציע שבבדיקה הבאה יחליט אם יש צורך בטיפול דופמינרגי (רקיפ או סיפרול) לבד או בשילוב עם טיפול גבארגי (גבפנטין) כנסיון לטיפול ב-RLS. ברצוני לדעת: א. האם אני יכול ליטול בנוסף לקלונקס גם בונדורמין לפני השינה, עד הביקור אצל הרופא בעוד למעלה מחודש. מאחר ואני לא מצליח לישון מעבר לשעתיים בלילה ומתקשה מאוד לתפקד. ב. הייתי רוצה לדעת למה מיועדים וכיצד פועלים הטיפולים שהציע לי הרופא ליטול בהמשך. ג. האם יש לכם הצעה אותה אני יכול להעלות בפני הרופא כאפשרות נוספת. מצטער על אורך ההודעה. אני חש קושי רב ואשמח אם אוכל להעזר בכם. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר RSL
ניצן פרימור16/01/2009גיל שלום
תוכל להשתמש ב- BONDORMIN בנוסף ל CLONEX.
לגבי RSL, לדעתי התכשירים המוצעים לא יסייעו.
התופעה מוכרת אך סיבתה אינה ידועה ולכן גם שימוש בתכשירים "כבדים" אלו הוא בגדר ניסוי ותהייה.
ממליץ לך לנסות תוסף תזונה הנקרא ANTI LEG CRAMPS.
התכשיר מכיל מגנזיום שעל פי הספרות הרפואית עשוי לסיע ל- RSL, בנוסף יש לחומר שבכמוסה תכונות מרגיעות.
המינון, כמוסה בלילה לפני השינה.
מדיווחים שקיבלתי ממשתמשים , התכשיר מקל על RSL ואשמח באם תדווח גם אתה על התוצאות בפורום זה
בברכה
ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נטילת ליטורבה ותופעות לוואי לא טובות
תרופות אלטרנטיביות בנוגע למחלת האפליפסיה
דרמובט תמיסה לקרקפת והוראות שימוש
שימוש בבפנטן אל מול בפנטן פלוס
שימוש בסטונרון למחלת ים והאם אפשר לעלות מינון
HEXACAPRON - TRANEX האם מדובר באותו החומר
האם כדאי להשתמש סובוטקס נגד כאבים
כדורים של rafa pen והאם אפשר לרסק אותם
בת 15 עם פריחה על כל הגוף ושלפוחיות
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)