ויטמין די

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ויטמין די
    שרית
    25/01/2009

קיבלתי מרופא המשפחה לקחת ויטמין די 5 טיפות (לקחת עם לחם), איני יודעת אם זה הסיבה: התחלתי לקחת מיום שישי ועד היום יש לי כאבי בטן, ואי נוחות והתכווציות בבטן עליונה שמקרין לחזה. האם הויטמין די גורם לכאבי בטן? שאלה נוספת ברשותך: מתי עדיף לקחת את האלטרוקצין והויטהקל, בבוקר? על קיבה ריקה או עם אוכל? ואם תוצאת בדיקת ויטמין די אצלי מאד נמוך אולי אין טעם להמשיך לקחת ויטהקל+מינרלים +ברזל ? (זה כדור אחד)? תודה על המענה שאקבל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ויטמין די

הוספת תגובה

• לחיה

ניצן פרימור
    25/01/2009

ויטה קאל ואלטרוקסין ניתן לקחת בבוקר ולא משנה מתי (לפני עם או אחרי האוכל)
    לגבי VIT D , יתכן שהטיפות גורמות לך רגישות. נסי לעבור לכדוריי D VIT (דיויט).
    לגבי המינרלים והברזל - במידה ונוטר חוסר יש להשלימו.
    ניצן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליידע אותך...

שרית
    26/01/2009

הכדור שאני לוקחת ויטהקל כתוב על הכדור: +מינרלים+ברזל, וה לא שחסר לי, זה אותו כדור שמכיל את שניהם. והרבה תודה על מה שעזרת לי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו