אביטרן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אביטרן
    לירון
    21/02/2009

שלום שמי לירון אני נוטלת כרגע את התרופה אביטרן בעקבות דלקת שיש לי בגיד בכף היד התרופה גורמת לי לבחילות וכאבים בקיבה שמעתי שניתן ליטול אותה יחד עם תרופות לצרבת האם הדבר מומלץ? תודה לירון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אביטרן

הוספת תגובה

• אביטרן.

אילן ללבניקוב
    26/02/2009

לירון שלום,
    ניתן ליטול סותרי חומצה עם האביטרן כדי להקל על תופעות לוואי במערכת העיכול, אך אם הן מחריפות יש לפנות לרופא המטפל. בכל מקרה יש ליטול את התרופה לאחר הארוחה ולא על קיבה ריקה.

שבת נהדרת,

אילן ללבניקוב,
    ייעוץ רוקחי ונטורופטי
    0528077713

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אביטרן

יעל
    15/03/2009

הי, אני לוקחת אביטרן בגלל דלקת בברך, התרופה גורמת לי לכאבי בטן עזים ושילשולים, האם התופעה נורמלית או שעליי להפסיק לקחת את הכדור?יש לציין שכיוון שאני סובלת מצרבות, קיבלתי את הכדור בנרות ועדיין תופעות הלוואי (כאמור כאבי הבטן) מציקות לי מאוד... תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אביטרן.

אילן ללבניקוב
    05/05/2009

יעל שלום,
    תופעה זו מוכרת כיוון שהתרופה נחשבת לחזקה והרבה סובלים מתופעות לוואי בגללה. הייתי ממליץ לך לפנות לרופא המטפל שיתאים לך תרופה חדשה שתתאים לך באופן אישי. בכל מקרה ניתן ומומלץ לשלב בטיפול גם טיפות הומיאופטיות של ארניקה בדילול של C12. יש לקחת 10 טיפות 3 פעמים ביום למניעה ובמקרה של כאבים כל 3 שעות בקצת מים,

שבוע נפלא ובריא,

אילן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו