גלולות דיאנה +אנדרוקור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גלולות דיאנה +אנדרוקור
    אלינה
    03/03/2009

שלום רב! אני רציתי בבקשה לדעת אני לוקחת גלולות דיאנה בשילוב עים אנדרוקור את שתיהם ביחד בבוקר מהאנדרוקור התייאשתי אני חושבת להפסיק רק אני פוחדת שהשיעור יחזור האים אני יכולה להפסיק לקחת אנדרוקור ובימקומו לקחת שתי גלולות דיאנה האים זה יעזור לשיעור שתי גלולות דיאנה בימקום אנדרוקור ויש לציין גם שהתרופה אנדרוקור שינתה לי תקול לגברי ואני לא הבנתי למה כי זאות תרופה שאמורה ולהוריד תסטסטורון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גלולות דיאנה +אנדרוקור

הוספת תגובה

• אנדרוקור.

אילן ללבניקוב
    09/03/2009

אלינה שלום,
    האנדרוקור מכילה את נחומר הפעיל ציפרוטרון. זהו חומר המעכב את פעילות ההורמונים האנדרוגנים ברקמות השונות בגוף ובנוסף מפחית את ייצור ההורמון הגברי - טסטוסטרון. במינונים גבוהים (50-100 מ"ג ביום) הוא משמש לטיפול הורמונלי אנטי אנדרוגני ולדיכוי דחף מיני בלתי נשלט בגברים ובמינון של 10 מ"ג ביום משמש לטיפול בסימני ייצור עודף של אנדרוגנים בנשים (במצבי התפתחות של שיער עודף על-פני הגוף והפנים, העמקת הקול, נשירת שיער "גברית" והגדלת מסת השריר).

לא מומלץ לקחת מנה כפולה של הגלולות בלי לשאול רופא קודם.
    הייתי ממליץ לך לשאול את הרופא המטפל לגבי שילוב בין התרופות ואולי לנסות גם טיפול נטורופטי שעובד מצויין לאיזון המחזור ההורמונלי בגוף בלי תופעות לוואי,

חג שמח ובריא,
    אילן ללבניקוב,
    ייעוץ רוקחי ונטורופטי,
    0528077713

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו