וולטרן וגלולות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• וולטרן וגלולות
    עטרה
    04/04/2009

אני סובלת מכאבים חזקים בעורף מזה כמה ימים, ושום מסאז' לא עוזר. אתמול רופא המשפחה שלי נתן לי וולטרן, אבל אמר לי שאני לא יכולה לקחת אותו במקביל עם הגלולות מסוג יסמין שאני נוטלת קבוע כבר שנה. איך אפשר לפתור את הבעיה? להפסיק לקחת גלולות בימים הקרובים??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    וולטרן וגלולות

הוספת תגובה

• גלולות

צילה
    05/04/2009

מהמצב שאת מתארת, נראה לי שהתשובה היא חיובית... כן תצטרכי להפסיק עם הגלולות לתקופה שאת לוקחת וולטרן. גם אם זה נשמע לא הגיוני... גם אני הייתי במצב דומה כשלקחתי יסמין והייתי צריכה לקחת נורופן. :) בכל מקרה תדעי שיש היום גם גלולות כמו פמינט שאת כן יכולה לקחת איתן משככי כאבים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• וולטרן וגלולות.

אילן ללבניקוב
    13/04/2009

עטרה שלום רב,
    במתן נוגדי דלקת לא סטרואידיים, כמו הוולטרן, בשילוב עם גלולות יסמין המכילות דרוספירנון קיים סיכון מוגבר לפתח היפרקלמיה, כלומר עלייה ברמות האשלגן בדם ולכן יש לנטר רמות אשלגן בסרום.
    הייתי ממליץ לך לפנות לרופא המטפל שלך ולבקש שיחליף את הגלולות לאחרות. אני ממליץ לך גם על משחה לשימוש מקומי להרגעת השרירים התפוסים, כמו משחת TRAUMEEL או NODOL שעובדות מצויין ומפיגות את הכאב מהר וביעילות,

חג שמח ובריא,

אילן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו