שילוב תרופות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שילוב תרופות
    עי11
    13/04/2009

שלום ד"ר

לקחתי באופן חד-פעמי את הגלולה של היום של אחריי,כלומר פוסטינור, ולאחר מכן קראתי בעלון של הפוסטינור שישנה סכנה או אי- יעילות אם הבחורה מטופלת בתרופה ציקלוספורין למערכת החיסונית.
    אינני מכירה תרופה זו, אך אני נוטלת ויטמנים באופן קבוע של ויטמיןD +ויטה קל, ומישהי אמרה לי שישנו את המרכיב הזה בויטמנים שלי, בדקתי במרכיבים של הויטמין,אך לא הופיע השם ציקלוספורין. האמת שנראה לי שחברתי טעתה,אך כדיי שאני יהיה רגועה הודה לך מאוד אם תוכל להגיד לי אם זה נכון או לא, ומזה זה בעצם ציקלוספורין. והאם שילוב של פוסטינור עם ויטה קל+D מהווה סכנה כל שהיא.

תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שילוב תרופות

הוספת תגובה

• תרופות.

אילן ללבניקוב
    14/04/2009

שלום רב,
    לא ידוע על אינטראקציה בין הציקלוספורין לפוסטינור. ככל הנראה חברתך טעתה בשם התרופה.
    בכל מקרה, הציקלוספורין, הנמצא בשימוש מ-1983, שייך לקבוצת תרופות המדכאות את המערכת החיסונית. פעולה זו חשובה ביותר לאחר השתלת איברים, על מנת שהמערכת החיסונית לא תדחה את האיבר המושתל.
    אין אינטראקציה בין הפוסטינור לסידן+ויטמין D.

חג שמח ובריא,

אילן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ציקלוספורין ופוסטינור

נועה
    01/11/2014

שלום,
    בהקשר להודעות שלמעלה-
    אני לוקחת פעם ביום 100 מיליגרם ציקלוספורין ועברו יותר מ-24 מלקיחתו ולקיחת פוסטינור.לאחר לקיחת הפוסטינור לא נטלתי שוב ציקלוספורין.
    קראתי בעלון שהשפעת הפוסטינור קטנה כאשר לוקחים ציקלוספורין.

במקרה זה שעברה יותר מיממה בין הפוסטינור לציקלוספורין האם יש הפרעה לפעולת הפוסטינור?

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו