גלולה נגד היריון ואדקס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גלולה נגד היריון ואדקס
    דפנה
    21/04/2009

אני לוקחת גלולות מסוג יסמין אבל הגניקולוגית אמרה לי מראש שאני לא יכולה לקחת איתה נורופן (כדור שלקחתי די הרבה כשכאבו לי שרירים בתקופה שהייתי רצה המון). מה בכל זאת אפשר לעשות, אם אני רוצה לחזור לרוץ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גלולה נגד היריון ואדקס

הוספת תגובה

• עינת

ניצן פרימור
    21/04/2009

עינת שלום
    אינני משוכנע שההמלצה של הרופאה לא ליטול נורופן נכונה בכל אופן, כדורי מגנזיום מסוג "אנטי לג קרמפס" יכולים לפתור לך את הבעיית ההתכווצויות ללא צורך בשימוש בתרופות.
    נסי לקבל דוגמא באתר היצרן (navehpharma), ההשפעה מיידית כך שבמידה ואכן התופעה נובעת מחסר במגנזיום תוכלי לרכוש את התכשיר בבתי המרקחת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גלולות

תמי
    22/04/2009

אם ככה יש הגבלות של היסמין עם משככי כאבים למה פשוט לא להחליף את הגלולות לסוג אחר ככה שזה לא יפגע בך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כמה שאני מבינה...

ליטל
    22/04/2009

כשהייתי בהריון הראשון שלי סבלתי מאוד מההתכווצויות בשרירים. לפעמים לא הייתי מצליחה להירדם בלילה בגלל הכאבים העזים והייתי מעירה את בעלי כדי שיעסה לי את הרגליים. הרופא הסביר כי מדובר במחסור במגנזיום בגוף אשר הינו מצב טבעי בהריון (המגנזיום נחוץ ע"י העובר בכדי לבנות את השרירים והשלד ולכן הצריכה המוגברת והמחסור הפתאומי בגוף שלי) ומאז preg cramps buster לא חוויתי יותר את התופעה המטרידה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו