מגנזיום וכאבי ראש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מגנזיום וכאבי ראש
    אורטל
    23/04/2009

היי, אני זוכרת שקראתי שמגנזיום יכול להקל על כאבי ראש מכיוון שהוא מרפה את השרירים.
    אשמח לדעת האם יש אמת בדבר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מגנזיום וכאבי ראש

הוספת תגובה

• מגנזיום וכאבי ראש.

אילן ללבניקוב
    24/04/2009

אורטל שלום,
    נכון הדבר שמגנזיום טוב נגד כאבי שרירים כולל כאבי ראש. המגנזיום הוא מינרל בעל השפעה נוגדת כאב ומרגיעה. אנשים הסובלים ממיגרנה, סובלים מרמות נמוכות של מגנזיום.
    הייתי ממליץ לך לשלב בטיפול מוצרים טבעיים נוספים כגון:
    צמח החרצית ריחנית, משמש לטיפול בכאבי ראש ובמיוחד במניעת מיגרנות. ידוע כטיפול מונע למיגרנה ולהפחתה בחומרת התסמינים הנלווים, כגון: בחילות הקאות ורגישות לרעש ולאור.
    ל-פניל אלנין , זוהי חומצה אמינית יעילה לטיפול בדיכאון ולשיכוך כאבי מיגרנה.
    תמצית תיקנית של צמח הגינקו בילובה , משפר זרימת דם למוח ומקל על כאבי ראש.

בהצלחה ושבת נהדרת,

אילן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מגנזיום

אורטל
    26/04/2009

ראשית תודה על תגובתך האינפורמטיבית,
    אני באמת סובלת מדיכאון קליני קל ומטופלת בציפרמיל ולכן אשמח לשמוע על אופציה למצוא לתרופה תחליף צמחי כיוון שאני סובלת מאחת מתופעות הלוואי שלה. בנוסף אני סובלת ממגרנות והתכווצות בשרירים. האם anti leg cramps של פארמה יכול להועיל בנושא?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אנטי לג קרמפס

ניצן פרימור
    26/04/2009

אורטל שלום
    אנטי לג קרמפס עשוי להועיל במידה מסויימת אע"פ שההתוויה הראשית היא למניעת התכווצויות.
    מדיווח של משתמשים בתכשיר יש בהחלט ירידה במספר ההתקפים של מיגרנה וירידה בעוצמתם אך לא מדובר בקביעה נחרצת והנושא עדיין בבדיקה מדעית.
    שווה לנסות.
    ניצן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו