אנא ענה לי במהירות האפשרית!!!!!!!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אנא ענה לי במהירות האפשרית!!!!!!!!!
    חלי
    15/07/2009

שלום רב,
    אני בת 36 אם ל-4 ילדים קטנים, לאחר הלידה האחרונה סבלתי מתת פעילות של בלוטת התריס ברמה הקשה ביותר לדברי האנדוקרינולוג. וכמובן שכיום אני ממשיכה לצרוך אלקטרוקסין 100 מ"ג ביום. מאחר שנשארתי עם עודפי משקל התחלתי לצרוך רדוקטיל 15 מ"ג ליום מזה כחודשיים.
    לפני כ 3 ימים גיליתי שאני בהריון בשבוע 9, אני חוששת עד מוות מכך שנגרם נזק לעובר כתוצאה מצריכת הכדורים. אנא אמור לי מה דעתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה.

אילן ללבניקוב
    17/07/2009

חלי שלום רב,

למיטב ידיעתי לגבי האלטרוקסין אין עדות לסיכון לתינוק המתפתח. התרופה אינה עוברת את השיליה.

לגבי הרדוקטיל היא תרופה השייכת לקטגוריה C, מה שאומר שהיא אינה מומלצת לשימוש בזמן הריון. כרגע, משגילית שאת בהריון, אני ממליץ על הפסקת השימוש בתרופה.
    בנוסף, יש לידע את הרופא המטפל לגבי השימוש בתרופה. השימוש ברדוקטיל בזמן הריון אינו מבטיח פגיעה בעובר או פגיעה בהריון עצמו, אבל חשוב לערוך מעקב אחר התפתחות התינוק.
    שבת נהדרת ובהצלחה,

אילן ללבניקוב,
    רוקח ונטורופט.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו