מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאב כרוני בברךקובי22/07/2009
שלום לך נפצעתי בברך עברתי שתי אורטוסקופיות שלא עזרו אני כבר ארבע שנים עם כאב כרוני בברך פיזיוטרפיה לא עוזרת כלל תרופת טרמדקס עוזרת לי קצת ואני משתמש בה ורוצה לנסות דבריים אחרים מה אתה יכול להציע לי...? מה לגבי מדבקות ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בברך
ניצן פרימור27/07/2009קובי שלום
תכשירים נגד כאבים משפיעים בצורה שונה ואינדיבידואלית על כל משתמש.
קיימים אין ספור תכשירים שיכולים לסייע אך אל מנת שתוכל באמת להיעזר, עצתי לך לפנות למרכזים לטיפול בכאב שבבתי חולים (כל זאת בהנחה שהבעייה בברך לא ניתנת לפתרון והאפשרות היחידה שנותרה הנה טיפול בכאב).
בהצלחה
ניצן פרימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאב כרוני בברך..
יעקב27/07/2009תודה רבה על התשובה ניצן מה שקרה לי לברך היא טראומה וחבלה בפיקה בממצאים נראו שינויים ניוניים הכאב הוא מפחיד וגורם לי לבכות כי לפעמים עוצמתו חזקה וכול יום הכאבים ככול הנראה זה מתבטא בשחיקת סחוס והבעיה שאין פתרון באורטופדיה מבחינת גילי הצעיר והכי חשוב שאני רוצה לחיות וכמה שפחות לסבול...האם תוכל ליעץ לי על מדבקות לכאב שמעתי שיש כמה סוגים וגם זריקות שלא ניסיתי ולא נתנו לי...?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבים בברך
ניצן פרימור29/07/2009קובי שלום
קיימות מדבקות המכילות נגזרות מורפין ובגיל צעיר הייתי נמנע משימוש בהן. מדבקות אחרות לא ממש עוזרות.
לדעתי אתה חייב לפנות למרפאת כאב, המקרה שלך הוא קלאסי לטיפול במרפאת כאבותתפלא, יש פתרונות מעולים.
בברכה
ניצן פרימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נטילת ליטורבה ותופעות לוואי לא טובות
תרופות אלטרנטיביות בנוגע למחלת האפליפסיה
דרמובט תמיסה לקרקפת והוראות שימוש
שימוש בבפנטן אל מול בפנטן פלוס
שימוש בסטונרון למחלת ים והאם אפשר לעלות מינון
HEXACAPRON - TRANEX האם מדובר באותו החומר
האם כדאי להשתמש סובוטקס נגד כאבים
כדורים של rafa pen והאם אפשר לרסק אותם
בת 15 עם פריחה על כל הגוף ושלפוחיות
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?