אוקסיקונטין לכאב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אוקסיקונטין לכאב
    עדן
    28/08/2009

שלום, אני משתמשת עם אוקסיקונטין 140 מ"ג ליום מאז שנת 2000 היום אני מכורה לתרופה ואם מגיע השעה לקחת את התרופה ושכחתי אני מקבלת מיד חשמל (כאב בלתי נסבל) עד שאני לוקחת עובר . אני לא חושבת שיש לי את הכאב שלמענו התחלתי בתרופה זאת... היום הכאב הוא של ההתמכרות. האם יש אפשרות להיגמל מהתרופה ללא גמילה? אשמח לקבל תשובה עדן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אוקסיקונטין לכאב

הוספת תגובה

• לעדן

ניצן פרימור
    28/08/2009

עדן שלום
    התמכרות לאוקסיקונטין אכן תופעה קשה.
    יש אפשרות גמילה אך היא אינה פשוטה כלל. עלייך לפנות (רצוי בדחיפות) למרכז רפואי הסמוך למקום מגורייך שיפנה אותך לאחד ממרכזי הגמילה. יש מספר מומחים לגמילה בארץ.

במקביל נסי לרדת במינון. בקשי מרושם המרשם לספק לך אוקסיקונטין במינון הנמוך ביותר (10 מ"ג)
    התחילי להשתמש באופטלגין או אקמול , בלבלי את האוייב...
    טלי חצי כדור אוקסיקונטין (5מ"ג) רק כשאין ברירה.
    נסי כך לרדת במינון. אם תצליחי להגיע לגמילה במינון יומי של 60-80 מ"ג זו התקדמות משמעותית.
    השארי עם כל מינון מופחת מספר ימים , כשתרגישי שאת מוכנה המשיכי בתהליך.
    במקביל לכל זה - השתדלי לעשות פעילות מאומצת כמו הליכה מהירה, פעילות זו משחררת אנדורפינים המשפיעים על הכאב ומסייעים לגמילה. שימוש בתוסף מגנזיום עשוי לייעל את הגמילה גם כן.
    מקווה שעזרתי.

בהצלחה

ניצן פרימור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו