שורף בכפות הרגליים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שורף בכפות הרגליים
    הררי מירית
    31/08/2009

שלום במשך שבעה חודשים אני מרגישה שרפה והזעת יתר בכפות הרגליים נשלחתי לבדיקת דם לבדוק אם חסרים לי וויטמניםו הכל תקין וגם בבדיקת עצבים הכל תקין אני רוצה לציין שאני רצה כל יום במשך שלוש שנים האם יש קשר? לאיזה רופא אני צריכה לפנות כי רופאת המשפחה לא עוזרת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שורף בכפות הרגליים

הוספת תגובה

• מירית

ניצן פרימור
    03/09/2009

מירית שלום
    רגולצית חום בגוף נעשית בין היתר ע"י מגנזיום. נראה שזה מה שחסר לך. בדיקת מגנזיום בדם לא משקפת המצאותו בגוף מאחר ומגנזיום הינו מינרל תוך תאי.
    אוכלוסיית ישראל רגישה במיוחד להיווצרות חוסר במגנזיום עקב חשיפה לחום, הגורמת לאיבוד מגנזיום בזיעה, ועקב חשיפה למצבי לחץ ומתח ממושכים, הגורמים לאיבוד מגנזיום בשתן בשל העלייה ברמת האדרנלין. גם במי השתייה אין מגנזיום בכמות סבירה.
    למגנזיום יש חשיבות רבה בתפקוד גוף האדם. חסרונו עלול להביא להפרעות בריאותיות שונות, להגביר את שכיחותן של מחלות לב, ובמצבים קיצוניים אף לגרום למוות.
    הירידה המתמשכת בתכולת המינרלים שבתפריט התזונה המודרני מביאה בימינו לצריכת מגנזיום הנמוכה מן הרמה המומלצת.
    על פי בדיקתי רוב תוספי המגנזיום הנמכרים בישראל אינם נספגים ואינם משפיעים כלל.
    נסי ליטול תכשיר מגנזיום הנקרא "אנטי לג קרמפס", שתי כמוסות בלילה לפני השינה במשך חודש ימלאו את מחסני המגנזיום בגוף כך שלאחר חודש שימוש תוכלי לדעת באם האבחנה נכונה.
    בברכה

ניצן פרימור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו