החלפת תרופה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• החלפת תרופה
    עירית
    07/09/2009

שלום רב עקב כאבים קשים בגב תחתון המליץ לי האורטופד לקחת או אטופן או ארקוקסיה או קספו8 או וולטרן בקיצור מה שעוזר לך כיצד אני יכולה לדעת מה עוזר והאם יש אפשרות לעבור מתרופה אחת לשניה אם הקודמת לא עזרה בברכה ותודה עירית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    החלפת תרופה

הוספת תגובה

• עירית

ניצן פרימור
    08/09/2009

עירית שלום
    כל התכשירים פועלים במנגנון זהה.
    הוולטרן ישן יותר, יעיל אך עם תופעות לוואי בעיקר במערכת העיכול.
    הקספו חדש יחסית.
    נסי את הארקוקסיה 90 - 1 ביום למשך מספר ימים, תכשיר יחסית ללא תופעות לוואי ויעילות טובה.
    בברכה

ניצן פרימור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבי גב.

אילן ללבניקוב
    08/09/2009

עירית שלום רב,
    כל התרופות שמנית יעזרו לך באופן זה או אחר אך כדי לפתור את הבעייה מהשורש הייתי ממליץ לך לפנות למטפל סיני בשילוב עם הומיאופט שיתאים לך תרופה טבעית לפתרון הכאבים שלך.
    בכל מקרה תוכלי לשלב את הטיפול הטבעי עם התרופות, אני ממליץ לך לנסות קרם טבעי הנקרא נודול המכיל צמחי מרפא מצויינים לטיפול בדלקות וכאבי שרירים ועצמות. כמו כן, ניתן ומומלץ לשלב גם תרופה הומיאופטית הנקראת טראומיל של חב' HEEL בטיפות, יש לקחת 10 טיפות כל 3 עשות בקצת מים לטיפול, למניעה לוקחים 10 טיפות 3 פעמים ביום.
    בהצלחה,
    אילן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו