מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תגובות בין תרופותאנונימוס08/09/2009
אני בת 35. לאחרונה עברתי תקופה קשה אישית המתבטאת גופנית בעלייה בלחץ דם , מטופלת בנורמיטן 25.פעם ביום בבוקר.כמו כן, נוטלת בערב סארטרלין.
כנראה עקב לחץ כל איזור הלסת , מפרק הלסת , חלק אחורי של הראש,צוואר - כל השרירים תפוסים שם חזק מאוד והכאבים נוראיים.
אני צריכה לשלב כדור להרפיית השרירים במקביל לתרופות שאני לוקחת.
איזה כדור הכי מתאים , אטופן,ארקוקסיה,אסיוול,וולטרן?
(הרופא המליץ על אטופן ,או בשלב מאוחר יותר ווליום, אך בבדיקה שעשיתי זה לא משתלב טוב עם יתר התרופות שאני לוקחת).
אודה לך על תשובתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לרנונימוס
ניצן פרימור08/09/2009לאנונימית שלום
לפני שימוש בתותחים כבדים נסי מוסקול (3X1 ביום) זהו תכשיר פשוט ויעיל.
בנוסף נסי ליטול MAGNOX 520 - תוסף תזונה של מגנזיום כמוסה אחת בלילה לפני השינה. מגנזיום הנו מרפה שרירים טבעי ויש לו גם השפעה מרגיעה. לחץ דם גבוה בגיל יחסית צעיר, מראה שחסר לך מגנזיום (אחד הביטויים לכך - התכווצויות שרירים ליליות בלתי רצוניות בגפיים מידי פעם).
שילוב של שני תכשירים פשוטים אלו משלים את הטיפול בשני התכשירים אותם את נוטלת וישפר את מצבך באופן משמעותי. אגב, גם אם בבדיקות הדם שלך רמת המגנזיום תקינה, זו אינה אינדיקציה למצב המגנזיום בגוף מאחר ומגנזיום הנו מינרל תוך תאי.
מקוה שעזרתי
ניצן פרימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נטילת ליטורבה ותופעות לוואי לא טובות
תרופות אלטרנטיביות בנוגע למחלת האפליפסיה
דרמובט תמיסה לקרקפת והוראות שימוש
שימוש בבפנטן אל מול בפנטן פלוס
שימוש בסטונרון למחלת ים והאם אפשר לעלות מינון
HEXACAPRON - TRANEX האם מדובר באותו החומר
האם כדאי להשתמש סובוטקס נגד כאבים
כדורים של rafa pen והאם אפשר לרסק אותם
בת 15 עם פריחה על כל הגוף ושלפוחיות
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?