תגובות בין תרופות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגובות בין תרופות
    אנונימוס
    08/09/2009

אני בת 35. לאחרונה עברתי תקופה קשה אישית המתבטאת גופנית בעלייה בלחץ דם , מטופלת בנורמיטן 25.פעם ביום בבוקר.כמו כן, נוטלת בערב סארטרלין.
    כנראה עקב לחץ כל איזור הלסת , מפרק הלסת , חלק אחורי של הראש,צוואר - כל השרירים תפוסים שם חזק מאוד והכאבים נוראיים.
    אני צריכה לשלב כדור להרפיית השרירים במקביל לתרופות שאני לוקחת.
    איזה כדור הכי מתאים , אטופן,ארקוקסיה,אסיוול,וולטרן?
    (הרופא המליץ על אטופן ,או בשלב מאוחר יותר ווליום, אך בבדיקה שעשיתי זה לא משתלב טוב עם יתר התרופות שאני לוקחת).
    אודה לך על תשובתך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תגובות בין תרופות

הוספת תגובה

• לרנונימוס

ניצן פרימור
    08/09/2009

לאנונימית שלום
    לפני שימוש בתותחים כבדים נסי מוסקול (3X1 ביום) זהו תכשיר פשוט ויעיל.

בנוסף נסי ליטול MAGNOX 520 - תוסף תזונה של מגנזיום כמוסה אחת בלילה לפני השינה. מגנזיום הנו מרפה שרירים טבעי ויש לו גם השפעה מרגיעה. לחץ דם גבוה בגיל יחסית צעיר, מראה שחסר לך מגנזיום (אחד הביטויים לכך - התכווצויות שרירים ליליות בלתי רצוניות בגפיים מידי פעם).
    שילוב של שני תכשירים פשוטים אלו משלים את הטיפול בשני התכשירים אותם את נוטלת וישפר את מצבך באופן משמעותי. אגב, גם אם בבדיקות הדם שלך רמת המגנזיום תקינה, זו אינה אינדיקציה למצב המגנזיום בגוף מאחר ומגנזיום הנו מינרל תוך תאי.
    מקוה שעזרתי
    ניצן פרימור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו