fכאבי גב ולקחית קבועה של וולטרן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• fכאבי גב ולקחית קבועה של וולטרן
    דוד
    14/09/2009

שלום
    מזה יותר משנה שאני סובל מכבי גב תחתון עקב הצרות משמעותית של התעלה הספינלית
    לאחר שניסיתי את רוב הטיפולים המקובלים והאלטרנטביים להקלת הכאבים ולפני החלטה על ניתוח גיליתי כי כדורי וולטרן במינון 100 מ"ג ליום עושים פלאים להקלת העאבים ולשיפור משמעותי מאד האיכות החיים שלי.
    לאחר כשלושה שבועות הפסקתי את הכדורים ותוך שלושה ימים חזרו כל הכאבים - לפיכך חזרתי לקחת כדור ליום (יחד עם גסטרו 20) וכאמור אני מרגיש הקלה משמעותית בכאבים.
    אני מבין שאני צריך לשקול את הסיכון בכיבי קיבה מול החיים עם כאבי גב קבועים ופגיעה באיכות החיים
    אודה לקבלת חוות דעת לגבי משך הזמן שאני יכול להמשיך לקחת וולטרן באופן קבוע, האם יש בדיקות שעלי מעקב שכדאי לעשות, האם הסיכון של כיבים הוא ממשי הוא שהוא בגדר סיכון בלבד ?
    תודה
    דוד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• וולטרן

ניצן פרימור
    17/09/2009

דוד שלום
    וולטרן תכשיר מעולה אך כדאי מאוד לעשות הפסקה עם הוולטרן מפעם לפעם.
    תוכל לנסות בזמן ההפסקה תכשירים אחרים כמו אופטלגין או טרמדקס.
    שנה טובה ובריאה
    ניצן פרימור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפסקת וולטרן מפען לפעם

דוד
    17/09/2009

ניצן תודה
    כל כמה זמן כדאי עשות הפסקה בוולטרן ? לכמה זמן כל פעם ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו