כאבי מחזור קשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי מחזור קשים
    עינת
    06/10/2009

שלום רב לד"ר,

רציתי לשאול האם ישנה תרופה כלשהי שיכולה להקל על כאבי מחזור קשים שמשבשים לחלוטין את התפקוד היומיומי.
    (הערה: זה בעבר לא היה אצלי כך, אלא החל בשנה האחרונה).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי מחזור קשים

הוספת תגובה

• כאבי מחזור

שירלי
    12/10/2009

גם אני סבלתי מכאבי מחזור ואז התחלתי לקחת גלולות פמינט והכאבים פחתו משמעותית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבי מחזור.

אילן ללבניקוב
    13/10/2009

גלי שלום,

לכאבי מחזור אני ממליץ מאוד על תרופה טבעית הנקראת טראומיל של חב' HEEL והיא מצויינת לנגד כאבים בצורה טבעית.
    במצבי חוסר דם לרבות אצל צמחוניות והסובלות מאנמיה נמליץ על תזונה מחזקת ונוסיף לתזונה אוכמניות ,פטל,פטרוזיליה ,סלק,מזונות עשירים בכלורופיל (כל הירוקים )
    במצבים המאפיינים כאב חזק יותר אני ממליץ על מזונות מעט חריפים ומפזרים כגון בצל , שום ,כורכום ,בזיליקום,נענע,ג'ינג'ר, כרוב, ארטישוק ולהמנע משומנים רווים,תוצרת חלב,בשר אדום ועוד.
    תוספים מומלצים : B קומפלקס,קלציום מגנזיום,,אומגה 3 ,נוני.
    ניתן לשלב גם טיפול נטורופטי ודיקור סיני שעוזרים מאוד למניעת כאבים,
    שבוע טוב ובריא,
    אילן ללבניקוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו