תופעות לוואי מאוחרות - הייתכן?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תופעות לוואי מאוחרות - הייתכן?
    אלקה יפה
    31/10/2009

אני לוקחת שלושה סוגי כדורים להורדת לחץ דם א. נורמלור 25 מ"ג ב. טריטייס 5 מ"ג
    וג. אמלודיפין 5 מ"ג
    כבר יותר משלוש שנים...בחודשיים הבאחרונים התחילו לי תופעות לוואי לא נעימות - שיעול יבש ומטריד וגם רעידות בידיים. רופאת המשפחה אמרה לי שיכול להיות שאלו תופעות לוואי מאוחרות של הטריטייס, לאחר שיותר משלוש שנים זה היה בסדר - התחילו עתה תופעות אלה....בינתיים - לפני כחודש וחצי, באישור הרופאה הפסקתי את הטריטייס ואני ממשיכה רק את השניים האחרים אך לצערי תופעות הלוואי לא נעלמות - האם יש לך הצעה - מה עלי לעשות? אל מי לפנות?
    מחכה לתשובה מהירה ומחכימה - תודה - אלקה יפה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תופעות לוואי.

אילן ללבניקוב
    10/11/2009

יפה שלום רב,

התופעות שציינת ידועות ומוכרות בספרות הרפואית כבר שנים רבות כך שאם אין לך תופעות חמורות יותר כל שניתן זה להתייעץ עם הרופא המטפל שיחליף לך את התרופה לכזו עם פחות תופעות לוואי.
    בכל מקרה ניתן ומומלץ לשלב בטיפול גם צמחי מרפא המטפלים בשיעול וברעידות כמו גם טיפול אקופונקטורה שיסייע לך להפטר מתופעות הלוואי הללו,

שבוע טוב ובריא,

דר. אילן ללבניקוב,
    רוקח ונטורופט.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו