פטריה עקשנית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פטריה עקשנית
    מודאג
    03/11/2009

שלום רב,

אני בן 24, יש לי פטריה במפשעה ובציפורן ברגל, לשם כך אני משתמש בתרופת למיסיל טבליות ולמיסיל קרם לצורך טיפול בפטריה שבמפשעה.

האם lamisil once מתאים גם לטיפול בפטריה שבמפשעה? או הוא מתאים לכף הרגל בלבד ?

האם מותר להשתמש ב- lamisil once על אותו אזור נגוע אחרי שכבר השתמשתי בלמיסיל קרם ? הכוונה היא למרוח lamisil once על אותו אזור נגוע שכבר מרחתי עליו למיסיל קרם, האם מותר? או תהיה תגובה בין שתי התרופות ? או שזה מסוכן מסיבה אחרת?

מה ההבדל בין למיסיל קרם לבין למיסיל דרמג'ל? איזה תרופה יותר "חזקה"? ולאיזה מהם יש יתרונות אחרים ובאיזה מהן עדיף להשתמש ?

תודה רבה
    יום טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פטריה עקשנית

הוספת תגובה

• למיסיל.

אילן ללבניקוב
    04/11/2009

שלום רב,

הלמיסיל מתאים גם לשימוש במפשעה וגם לשימוש בכף הרגל.

אין צורך לחזור על השימוש אם כבר מרחת את הקרם כיוון שהחומר הפעיל טרבינפין חודר לעור במהירות ומגיע לריכוז פונגיצידי (הרג הפטרייה) בשכבה העליונה של העור (סטראטום קורניאום) תוך 30 דקות. הטרבינפין ממשיך לחדור לעור ברציפות במשך 13 יום ובכך גורם להשמדה טוטאלית של הפטרייה.

מתן חד פעמי של למיסיל ONCE יעיל כמו טיפול של 7 ימים בלמיסיל קרם, ספריי או דרמג'ל.

למיסיל דרמג'ל מכיל פורמולה ייחודית במרקם ג'ל המעניק תחושת קירור והרגעה מיידית של הגירוד וקוטל את הפטריות. התכשיר הינו בעל טווח רחב של פעילות אנטיפטרייתית ומעניק הגנה מהדבקה חוזרת למשך שלושה חודשים. מבדקים סנסוריים הוכיחו כי מריחה של למיסיל דרמג'ל מעניקה תחושת קירור ללא שארית שמנונית.

אין הבדל משמעותי ביעילות הטיפול בין צורות המשחה השונות.
    יש למרוח שכבה דקה של למיסיל Once על שתי כפות הרגליים לגובה של 1.5 ס"מ .אין להרטיב את הרגליים במשך 24 שעות מרגע המריחה.
    כמו כן, אני ממליץ על שימוש בקרם טבעי על בסיס שמן עץ התה לטיפול בפטריות, מומלץ למרוח 3-4 פעמים ביום וניתן לשלב עם הטיפול התרופתי.

שבוע טוב ובריא,

אילן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו