סבוריאה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סבוריאה
    dalia
    04/11/2009

שלום רב,

אשמח לשמוע על משחה או ייעוץ לגבי סבוריאה שמלווה אותי בחילופי עונות. הסבוראיה מלווה בגירודים ובאדמומיות
    אני מורחת סבוקלם הוא רק מפחית אבל תופעה זו חוזרת מידי פעם ואני מתוסכלת מכך.
    יש לציין יתרה מכך שאני מטפלת היטב בעור הפנים עם חומרים היפואלרגיים

תודה על התייחסותכם
    בברכה
    דליה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סבוריאה

הוספת תגובה

• סבוריאה.

אילן ללבניקוב
    04/11/2009

דליה שלום רב,

ישנו טיפול נטורופתי במקרה של סבוראה והוא כולל כמה נושאים : תזונה, טכניקות הרפיה, תוספי מזון וצמחי מרפא. מבחינה נטורופתית התגובה של העור המתבטאת ב סבוראה מקורה מאי סבילות למזון מסוים. במסגרת הטיפול הנטורופתי מאבחן הנטורופת לאיזה מזון אצלך קיימת אי הסבילות הזאת. כמו כן יש מזונות המחריפים את המחלה ויש מזונות המקלים. על ידי תזונה ניתן להוריד את רמת הדלקתיות בעור. סבוראה היא מצב המקושר עם מתח נפשי ותרגול טכניקות הרפיה כגון נשימות בטן או דמיון מודרך, בהחלט יעיל. מאותה סיבה מומלץ לעסוק בפעילות גופנית קבועה. לגבי תוספי המזון וצמחי המרפא יש לגשת לנטורופת שימליץ לך, לאחר תשאול יסודי, מה מתאים לך.
    בכל מקרה אני ממליץ כעזרה ראשונה על קרם המבוסס על צמחי מרפא והנקרא קרם קלנדולה של חב' WELEDA, מומלץ למרוח כל כמה שעות על האיזור,

שבוע טוב ובריא,

אילן ללבניקוב,
    רוקח ונטורופט.
    אשמח לעמוד לרשותך,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו