ויטמינים לילדים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ויטמינים לילדים
    תקוה
    20/09/2007

שלום,
    רציתי לדעת האם ניתן להשיג ויטמין C לא חומצי לילדים בכמת של 500 מ"ג לכדור?
    אם כן של איזו חברה
    (אני צריכה כמות של 1500 מ"ג ליום בשלוש פעמים לפחות)

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ויטמינים לילדים

הוספת תגובה

• Vitamin C

ניצן פרימור
    20/09/2007

לאמא של...

כמובן שניתן להשיג ויטמין C לא חומצי.
    ויטמין C לא חומצי מכונה ESTER C או ESTEROLA , רוב החברות המשווקות ויטמינים ותוספי תזונה, משווקות ויטמין C לא חומצי תחת שמות אלו או דומים. המינונים המקובלים הקיימים - 500 ו- 1,000 מ"ג לכדור.
    הכנות נוזליות (סירופים למשל) על פי רוב אינם יציבים ולכן אינם מומלצים.

אגב, במידה ומדובר בילד - על פניו 1.5 גרם ויטמין C = כמות מוגזמת!
    על פי שאלתך (ואת מדברת על 3 פעמים ביום כלומר 4.5 גרם = פי 90 מה- RDA ) אני ממליץ לך להתייעץ עם רופא מקצועי ולא ידעון כדי למנוע נזק מילדך.

ניצן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ו...

תקוה
    20/09/2007

מדובר בבעיה של וירוס המונו שכנראה נדבק ממני עוד בהריון,
    כיום, אני נטלתי כמות של 2000 מ"ג ליום במשך שבוע וכל השפעות הוירוס נעלמו לי. ולכן אני מעונינת לתת לבני משהו דומה ע"מ שגם הוא יתחזק, אני יודעת שברפואה הקונבנציונאלית אין מספיק מידע על תועלת וריפוי דרך ויטמנים, אך לא לקחתי זאת על דעת עצמי אלא עפ"י מקור מוסמך ואמין מאד!
    מה גם כי הויטמין C אין הרעלה. מקסימום זה יוצא מהגוף.
    בשביל לרפא וירוס חייבים כמות גדולה של ויטמין C. מאחר ובני רגיש לתוז, קלמנטינה, עגבניה וכד' אני מחפשת ויטמין C לא חומצי המיועד לילדים וזו שאלתי, איזו חברה מייצרת ויטמין לא חומצי לילדים, אפילו בכמות של 250מ"ג, יהיה טוב??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ועוד הבהרה

תקוה
    20/09/2007

התכוונתי 500 מ"ג שלוש פעמים ביום= 1500 מ"ג

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ויטמין C

ניצן
    20/09/2007

אמא של,
    לפלוריש, סולגאר וסופהרב , תכשירים תואמים המצויים בכל בית מרקחת ובמחירים סבירים.
    בנוסף תוכלי למצואתכשירי ויטמין C (חומציים) בסוכריות (יומי) או בכדורים תוססים להמסה במיים, תכשירים אלו לא אמורים ליצור בעיית עודף חומציות. בכל מקרה ניתן לשלבם עם אוכל כדי להקטין את הסיכון לעודף חומצה.
    ניצן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו