מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ויטמינים לילדיםתקוה20/09/2007
שלום,
רציתי לדעת האם ניתן להשיג ויטמין C לא חומצי לילדים בכמת של 500 מ"ג לכדור?
אם כן של איזו חברה
(אני צריכה כמות של 1500 מ"ג ליום בשלוש פעמים לפחות)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר Vitamin C
ניצן פרימור20/09/2007לאמא של...
כמובן שניתן להשיג ויטמין C לא חומצי.
ויטמין C לא חומצי מכונה ESTER C או ESTEROLA , רוב החברות המשווקות ויטמינים ותוספי תזונה, משווקות ויטמין C לא חומצי תחת שמות אלו או דומים. המינונים המקובלים הקיימים - 500 ו- 1,000 מ"ג לכדור.
הכנות נוזליות (סירופים למשל) על פי רוב אינם יציבים ולכן אינם מומלצים.
אגב, במידה ומדובר בילד - על פניו 1.5 גרם ויטמין C = כמות מוגזמת!
על פי שאלתך (ואת מדברת על 3 פעמים ביום כלומר 4.5 גרם = פי 90 מה- RDA ) אני ממליץ לך להתייעץ עם רופא מקצועי ולא ידעון כדי למנוע נזק מילדך.
ניצן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ו...
תקוה20/09/2007מדובר בבעיה של וירוס המונו שכנראה נדבק ממני עוד בהריון,
כיום, אני נטלתי כמות של 2000 מ"ג ליום במשך שבוע וכל השפעות הוירוס נעלמו לי. ולכן אני מעונינת לתת לבני משהו דומה ע"מ שגם הוא יתחזק, אני יודעת שברפואה הקונבנציונאלית אין מספיק מידע על תועלת וריפוי דרך ויטמנים, אך לא לקחתי זאת על דעת עצמי אלא עפ"י מקור מוסמך ואמין מאד!
מה גם כי הויטמין C אין הרעלה. מקסימום זה יוצא מהגוף.
בשביל לרפא וירוס חייבים כמות גדולה של ויטמין C. מאחר ובני רגיש לתוז, קלמנטינה, עגבניה וכד' אני מחפשת ויטמין C לא חומצי המיועד לילדים וזו שאלתי, איזו חברה מייצרת ויטמין לא חומצי לילדים, אפילו בכמות של 250מ"ג, יהיה טוב??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד הבהרה
תקוה20/09/2007התכוונתי 500 מ"ג שלוש פעמים ביום= 1500 מ"ג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהויטמין C
ניצן20/09/2007אמא של,
לפלוריש, סולגאר וסופהרב , תכשירים תואמים המצויים בכל בית מרקחת ובמחירים סבירים.
בנוסף תוכלי למצואתכשירי ויטמין C (חומציים) בסוכריות (יומי) או בכדורים תוססים להמסה במיים, תכשירים אלו לא אמורים ליצור בעיית עודף חומציות. בכל מקרה ניתן לשלבם עם אוכל כדי להקטין את הסיכון לעודף חומצה.
ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נטילת ליטורבה ותופעות לוואי לא טובות
תרופות אלטרנטיביות בנוגע למחלת האפליפסיה
דרמובט תמיסה לקרקפת והוראות שימוש
שימוש בבפנטן אל מול בפנטן פלוס
שימוש בסטונרון למחלת ים והאם אפשר לעלות מינון
HEXACAPRON - TRANEX האם מדובר באותו החומר
האם כדאי להשתמש סובוטקס נגד כאבים
כדורים של rafa pen והאם אפשר לרסק אותם
בת 15 עם פריחה על כל הגוף ושלפוחיות
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?