טיפול בקשקשים תרחיץ ושמפו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול בקשקשים תרחיץ ושמפו
    דוד
    13/11/2009

הלכתי לרופא עור בגלל קשקשים בקרקפת ובפנים הרופא אמר לי שיכול ליהיות לי שתי מחלות אחת סבוריאה דרמטיטיס ועוד אחת שכיחה שאני לא זוכר את שמה . הרופא עור נתן לי להשתמש ב-דיפרוסאליק תרחיץ טיפות למשך שלוש שבועות וגם שמפו אלפוסיל למשך שלושה חודשים . שאלתי היא עם אפשר להשתמש בשניהם בו זמנית או צריך קודם את הדיפרוסאליק לבד למשך שלושת השבועות ורק אחר כך להשתמש בשמפו. ועוד שאלה אם צריך לשטוף את הראש במים לאחר ששמתי את התרחיץ טיפות דיפרוסאליק.
    תודה רבה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• דיפרוסאליק תרחיץ

חן
    04/03/2016

הבן שלי בן שלוש סובל מקילופים וגירודידם בקרקפת.הרופא המליץ על התרחיץ הזה.אתמול שמתי לו בראש השאלה שלי היא האם היום אני צריכה לחפוף לו ולשים לו או שלעשות לו שוב את הטיפות ללא חפיפה?תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה.

אילן ללבניקוב
    15/11/2009

דוד שלום רב,

לגבי השמפו:

פעילות רפואית: טיפול בהפרעות בעור הקרקפת כגון קשקשת, ספחת (פסוריאזיס), חלביות (סבוריאה), הקלה בגרד והסרת קשקשים הנלווים לעיתים קרובות לאקזמה. מינון מקובל בהעדר הוראה אחרת מרופא: לטיפול בקשקשים: 2-1 פעמים בשבוע לפי הצורך. לטיפול בספחת, חלביות וגרד: 3-2 פעמים בשבוע . אופן השימוש: 1. יש להרטיב את השיער והקרקפת ולעסות בתנועות מהירות, כמות נדיבה של אלפוסיל "2 ב- 1". 2. לשטוף היטב במים, ולחזור על הפעולה שנית, תוך עיסוי הקרקפת במשך מספר דקות עד להיווצרות קצף סמיך. לשטוף היטב במים.

לגבי השימוש בדיפרוסאליק, יש להיוועץ ברופא המטפל ולהשתמש לפי הוראות הרופא המטפל.
    למיטב הבנתי אין צורך לשטוף את הקרקפת לאחר השימוש בטיפות, אך מומלץ לשאולאת הרופא המטפל.

שבוע טוב ובריא,

אילן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו