מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לקיחת תרופותא.08/12/2009
אני לוקחת את התרופות הבאות:
1.סרטראלין-פעם ביום.
2.נורמיטן 25 מ"ג פעמיים ביום.
רציתי לדעת איך הכי נכון לקחת את התרופות במהלך היום והערב.
יש לציין שיש לי קיבה רגישה ואני בולעת כדורים עם אוכל.
האם צריך מס' שעות מסויים בין כדור לכדור?
אודה על תשובתכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לקיחת תרופות
יעקב רבייב08/12/2009היי א.
אין אינטרקציה משמעותית בין התרופות שציינת (אפשר לקחת ביחד או בהפרש של שעות).
נורמיטן פעמיים ביום זה בדרך כלל בוקר וערב שזה בהפרש של 12 שעות כך שאנו מקבלים כיסוי מושלם כל היום - אך עדיין שווה לשאול את הרופא האם לזה הוא התכוון.
בנוגע לסרטרלין, זה די שנוי במחלוקת חלק לוקחים בערב וחלק בבוקר - כדאי לדבר עם הרופא המטפל. בכל אופן אני יודע שיש אנשים שכאשר לוקחים את התרופה בלילה חשים סוג של קושי הירדמות ולכן להם מומלץ לקחת את התרופה בבוקר.
תרופה זו פועלת ל 24 שעות כך שלא משנה מתי ביום תיקחי אותה, היא עדיין תעשה את עבודה.
מומלץ לקחת סרטרלין על קיבה מלאה כיוון שהיא יכולה לגרות את הקיבה, ואפקט מלא רואים תוך חודש מתחילת השימוש. תרופה זו במשך היום עלולה לפגום בעירנות על כן מומלץ להיזהר בנהיגה או בהפעלת מכונה חשובה.
תרגישי טוב וחיזרי אלי אם משהו לא מובן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נטילת ליטורבה ותופעות לוואי לא טובות
תרופות אלטרנטיביות בנוגע למחלת האפליפסיה
דרמובט תמיסה לקרקפת והוראות שימוש
שימוש בבפנטן אל מול בפנטן פלוס
שימוש בסטונרון למחלת ים והאם אפשר לעלות מינון
HEXACAPRON - TRANEX האם מדובר באותו החומר
האם כדאי להשתמש סובוטקס נגד כאבים
כדורים של rafa pen והאם אפשר לרסק אותם
בת 15 עם פריחה על כל הגוף ושלפוחיות
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?