תופעות לואי-נורמיטן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תופעות לואי-נורמיטן
    אנונימוס
    09/12/2009

האם לכדור נורמיטן קיימות תופעות לואי?
    לאחר 3 ימי טיפול X 2 כדורים ביום, אני מרגישה בסחרחורת קלה,בחילה,כאב בחזה ,חולשה כללית ועייפות.
    האם זה יכול להיות קשור לנורמיטן?
    האם קיימת תקופת הסתגלות לתרופה זו? אם כן, כמה זמן?
    האם ישנם סוגים אחרים של כדורים ליתר לחץ דם, עם פחות תופעות לואי?
    אודה על תשובתכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תופעות לואי-נורמיטן

הוספת תגובה

• נורמיטן

יעקב רבייב
    10/12/2009

היי אנונימוס

נורמיטן היא מבין התרופות הותיקות לטפול ביתר לחץ דם אשר פועלות על הלב, והיא מגיע במינונים של 25, 50 ו-100 מ"ג. המינון ההתחלתי המומלץ ביום (ואני מדגיש את המילה ליום) נע בין 25 - 50 מ"ג אז אנא ודא\י שהנך נמצא\ת על מינון זה כיוון שלא צויין איזה מינון של כדור נלקח בשאלתך.

תופעות הלוואי שצוינו עלולות וקורות בטפול בנורמיטן אך חלקן חולפות או נשארות מתונות עם המשך הטיפול.

למרות הנאמר לעיל, תופעת הלוואי המטרידה אותי ביותר בשאלתך היא הכאב בחזה ועל כן אני ממליץ לחזור לרופא המטפל שיבדוק אותך - יכול להיות שזהו סימן אזהרה שצריך לבדוק בנוגע לתרופה.

קיימות תרופות אחרות לטיפול בלחץ הדם אך זה הרופא המטפל בוחר. בחירתן נעשית על בסיס גיל, מחלות ברקע, תרופות אחרות, פרופיל תופעות לוואי, גורמי לחץ הדם ומחקרים קליניים. כך שבחירת תרופה זה נושא מושכל. לעיתים אנשים מטופלים על יותר מתרופה אחת לטיפול בלחץ דם.
    .
    הרבה בריאות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו