תגובה לאוגמנטין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגובה לאוגמנטין
    אלון
    20/12/2009

שלום אילן
    חייב להתייעץ איתך בעניין אוגמנטין
    בשנים האחרונות בעת שסבלתי מסינוסיטיס נטלתי ע"פ מרשם רופא אוגמנטין, תרופה שעזרה לי מאוד והעבירה את הבעיה לגמרי.
    בשנה האחרונה חל שינוי לא ברור, ובמשך 2 פעמים שהתבקשתי שוב ליטול את התרופה עקב בעיות שיניים וחניכיים, התגובה הייתה קשה: אחרי הכדור הראשוןן הקאות והתקווצויות חזקות, שבגללן נאלצתי להפסיק מיידית את הטיפול בתרופה. (ולא לקחתי שום אחרלת במקומה)

כעת אני לפני ניתוח הרמת סינוס, שוב יציע לי הרופא את האוגמנטין ככיסוי למקרה ש...., ואני לא רוצה ליטול תרופה זו. מה האפשרויות העומדות לפני מבחינת אנטיביוטיקה לדעתך?
    תודה
    אלון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תגובה לאוגמנטין

הוספת תגובה

• אנטיביוטיקה.

אילן ללבניקוב
    24/12/2009

אלון שלום,

ככל הנראה מדובר באלרגיה לכדור אך ייתכן וזה נובע מבעיה אחרת הקשורה במערכת העיכול שלך.

תופעות הלוואי הנפוצות הן: שלשולים, בחילה, ופריחה. חום, התנפחות הפה והלשון, פריחה, גירוד וקשיי נשימה, יכולים להעיד על תגובה אלרגית לתרופה.
    הייתי ממליץ לך להיוועץ ברופא אשר עשוי לרשום לך אנטיביוטיקה מסוג אחר.

שבת נהדרת,

אילן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו