שאלה על אוגמנטין 875 מ"ג טבליות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה על אוגמנטין 875 מ"ג טבליות
    קצת מודאג
    22/12/2009

ביום ראשון אחרי הצהריים הייתי אצל רופא א.א.ג שהבחין שיש דלקת באוזניים ונתן לי אנטיביוטיקה אוגמנטין 875 מ"ג טבליות לקחת פעמיים ביום 8 בבוקר ו-20:00 בערב , שהתחלתי לקחת אותם באותו יום ראשון בשעה 20:00 בערב אחרי אוכל היום בבקור לקחתי את הכדור הרביעי ואז החל להיות לי מן שלשול קל מאוד לא מיימי אלא גושים קטנים ויש בחילה גם , היום בשעה 11:43 מדדתי חום למשך 3 דקות במדחום כספית בפה שהראה 36.8 מעלות .השאלה שלי למה קורא לי השלשול הקל והבחילות ואיך אני מונע אותם והאם האוגמנטין עובד ככה או שמשהו אצלי לא בסדר ?

האם אני צריך לקחת את התרופה עם האוכל כי בבוקר אני שותה נס קפה עם עוגה ואחרי זה לוקח את התרופה כנ"ל אותו דבר בערב , האם זה בסדר ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לא צריך להיות מודאג

יעקב רבייב
    23/12/2009

אהלן

אוגמנטין זו אנטיביוטיקה ממשפחת הפניצילין שהיא רחבת טווח.
    כיוון שזו אנטיביוטיקה, בנוסף לחיידקים הרעים שהיא מחסלת היא גם מחסלת את החיידקים הטובים שנמצאים לנו במערכת העיכול. כיוון שהחידקים הטובים מתים אזי שלשול מתפתח.

אם רוצים לנגוד תופעה זו מומלץ ליטול פרוביוטיקה כשעה לאחר כל מנה של אנטיביוטיקה.
    פרוביוטיקה זה כדור אשר מכיל את אותם חידקים אשר נמצאים לנו במערכת העיכול.
    פרוביוטיקה אפשר להשיג בכל בית מרקחת ללא מרשם.

וכן אוגמנטין מומלץ לקחת על קיבה ומלאה בשביל למנוע גירוי של מערכת העיכול

שבוע נעים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגבי האוגמנטין 875 מ"ג טבליות

קצת מודאג
    24/12/2009

אתה כותב לי שיש אפשרות ליטול פרוביוטיקה שעה לאחר לקיחת האוגמנטין .
    האם קיים פרוביוטיקה במזון ים יומי שאנחנו אוכלים בבית ואם כן אז מה ממולץ ?
    ועוד שאלה אני גם הולך הרבה במהלך היום להשתין האם זה קשור לאומנטין ?
    אשמח לתגובה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוגמנטין

יעקב רבייב
    24/12/2009

אהלן

פרוביוטיקה אכן קיים במזון יום יומי, כמו לדוגמא אקטימל ויוגורטים bio אך הכמות שם היא קטנה יחסית לכדור. בנוסף זה לא הכי מומלץ לאכול מזונות חלביים בזמן שילשול כיוון שגם זה יכול להגביר את השילשול.
    בנוגע לשאלתך השניה, לא ידוע כל קשר נין נטילת אוגמנטין להשתנה מוגברת.

המשך שבוע נעים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו