מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- למיסילבחור22/12/2009
שלום רב,
אני משתמש בתרופת למיסיל קרם לטיפול בפטרת העור (פטרת המפשעה)
הייתה לי פטרת על שטח גדול וטיפלתי בה והטיפול הסתיים בהצלחה, אך לאחר מכן שמתי לב שיש אזור מסויים קטן יחסית שלא טיפלתי בו ואני התחלתי את הטיפול בו. אך אזור זו ככל הנראה קצת בעייתי - בכל פעם שאני מורח את המשחה עליו- אז המשחה נדבקת לבגדים ואני לא מצליח לטפל בפטרייה בגגל סיבה זו.
רציתי לשאול - האם יש גרסה אחרת של למיסיל שמתייבש מהר על העור? או גרסה שעושה שכבה על העור שלא נדבקת לבגדים.
אשמח מאוד אם תעזור לי.
לציין כי התרופה (למיסיל) מתאימה לסוג הפטריה שיש לי ומתאימה גם לסוג העור(אין תופעות לוואי)- כך שאין מה לדאוג בנוגע לזה.
יש לי עוד שאלה בנוגע לתרופת למיסיל טבליות 250 מ"ג :
אני משתמש בתרופה זו גם בתקופה זו ואני כבר בשלב באחרון של הטיפול. רציתי לדעת כמה זמן נשארת התרופה במחזור הדם לאחר סיום הטיפול* (למשך 3 חודשים) וכמה זמן התרופה "ממשיכה" לטפל בפטרייה לאחר סיום הטיפול*? (לגבי הטיפול* שלי - אז מדובר בטיפול למשך 3 חודשים- 90 טבליות- טבלייה אחת ביום)
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למיסיל
יעקב רבייב23/12/2009היי
בנוגע למשחה, תוכל לשים כמות יפה של החומר על העור ולאחר מכן לכסות עם פלסטר מיקרופור.
חשוב למרוח פעמיים ביום על עור נקי ויבש לפחות לעשרה ימים.
תוכל גם להשתמש בסבון עץ התה לאותו איזור אשר יכול לזרז טיפול.
בדר"כ טיפול של למיסיל כדורים ל 3 חודשים זה לפטרת הציפורן.
לאחר הפסקת טיפול, החומר נשאר במחזור הדם לעוד כמה ימים ספורים ובזה הוא נעלם.
אם זה לפטרת הציפורן - יכול להיות שהציפורן לא תהיה לגמרי נקייה לאחר סיום טיפול, אך היא תתנקה תוך 3 חודשים מסיום הטיפול.
שבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמיסיל
בחור23/12/2009בהמשך להודעה שלי ולתשובתך:
לא הבנתי מה זה בדיוק המיקרופור? האם זה הנייר עם הדבק שמשתמשים בו בעזרה ראשונה? או משהו אחר?
לגבי למיסיל טבליות: נכון שאני משתמש בו לצורך פטרת הציפורניים... אך לא הבנתי לאחר כמה זמן החומר נעלם ממחזור הדם? אתה אמרת "כמה זה ימים ספורים"- אך זה לא כל כך ברור, האם הכוונה 3-4 ימים? או שבוע? או 10 ימים? או יותר?
תודה רבה
המשך יום נעים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחור
יעקב רבייב24/12/2009היי
כן הכוונה הייתה לנייר דבק אן כל פלסטר אחר אשר יכול להוות מחסום לחומר מפני ספיגה על ידי ביגוד.
לגבי ימים ספורים התכוונתי ל- 3-4 ימים.
שבוע נעים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסבון עץ התה
בחור31/12/2009שלום רב,
לגבי פטת המפשעה :
אתה ציינת בהודעתך הקודמת מתאריך 23/12 שניתן להשתמש בסון עץ התה, רציתי לדעת מאיפה ניתן להשיג אותו? האם יש בכל בית מרקחת? ואשמח לדעת מה המחיר במידה וזה יקר.
לגבי אופן השימוש:
האם השימוש בו רק בזמן המקלחת? או שניתן למרוח ממנו כמות מסויימת על האזור הנגוע?
האם זה יכול לגרום לבעיות/ מחלות בגוף? כי האזור הקטן שעכשיו אני מטפל בו הוא בצד ימין של המפשעה- קרוב לאשכים, אני קצת מודאג אם זה יכול לפגוע בדרך כלשהי בתפקוד המיני או במערכת הריבוי. אני אשמח לדעת אם זה בריא להשתמש בסבון עץ התה לאזור רגיש כפי שציינתי לעיל.
תודה רבה
המשך יום נעים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסבון עץ התה
בחור31/12/2009שלום רב,
לגבי פטת המפשעה :
אתה ציינת בהודעתך הקודמת מתאריך 23/12 שניתן להשתמש בסון עץ התה, רציתי לדעת מאיפה ניתן להשיג אותו? האם יש בכל בית מרקחת? ואשמח לדעת מה המחיר במידה וזה יקר.
לגבי אופן השימוש:
האם זה יכול לגרום לבעיות/ מחלות בגוף? כי האזור הקטן שעכשיו אני מטפל בו הוא בצד ימין של המפשעה- קרוב לאשכים, אני קצת מודאג אם זה יכול לפגוע בדרך כלשהי בתפקוד המיני או במערכת הריבוי. אני אשמח לדעת אם זה בריא להשתמש בסבון עץ התה לאזור רגיש כפי שציינתי לעיל.
תודה רבה
המשך יום נעים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסבון עץ התה
בחור31/12/2009שלום רב,
לגבי פטת המפשעה :
לגבי אופן השימוש:
תודה רבה
המשך יום נעים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיקרופור
יונתן01/01/2010שאלה נוספת :
אני השתמשתי במיקרופור וזה עזר לי אבל לא פתר את הבעיה לחלוטין, כי שמתי לב שהחומר נדבק עכשיו על הנייר, וכל פעם אני רואה שהכמות על המיקרופור היא לא קטנה. רציתי לשאול אם יש מיקרופור מניילון ולא נייר או כל פלסטר אחר מניילון שיכול להתאים? במידה ויש אז האם יש סכנה משימוש במיקרופור העשוי מניילון בגלל אולי תגובה כימית בין התרופה לבין הניילון?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נטילת ליטורבה ותופעות לוואי לא טובות
תרופות אלטרנטיביות בנוגע למחלת האפליפסיה
דרמובט תמיסה לקרקפת והוראות שימוש
שימוש בבפנטן אל מול בפנטן פלוס
שימוש בסטונרון למחלת ים והאם אפשר לעלות מינון
HEXACAPRON - TRANEX האם מדובר באותו החומר
האם כדאי להשתמש סובוטקס נגד כאבים
כדורים של rafa pen והאם אפשר לרסק אותם
בת 15 עם פריחה על כל הגוף ושלפוחיות
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?