שימוש במגנסיום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שימוש במגנסיום
    שרה
    14/01/2010

שלום. אחרי שסבלתי כמה חודשים בהתכווצויות שרירים חזקות ברגליים התחלתי לקחת לפני כשלושה חודשים מגנסיום לפי עצת ידידים. לקחתי כמוסה אחת ממגנסיום 133 מג. ליום וההתכווצויות נעלמו. הרופא הנאורולוג ששאלתי לא התנגד שאמשיך בטיפול הזה אבל לא ידע להמליץ לי על כמות יומית ועל כמה זמן להמשיך. בינתיים ראיתי פרסום על כך שהמנה היומים של מגנסיום צריכה להיות של 520 מג. שאלתי: האם יש כמות יומית מומלצת ולכמה זמן צריכים להמשיך בטיפול אחרי שעברו הבעיות? אני בת 70. תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שימוש במגנסיום

הוספת תגובה

• מגנזיום

יעקב רבייב
    16/01/2010

היי שרה

מינון יומי של מגנזיום יכול להגיע עד 400 ואפילו 500 מ"ג ליום של אלמנטל מגנזיום.
    אם את כרגע משתמשת במינון של 133 וזה עושה לך טוב אז אין טעם להעלות את המינון.
    לי לא ידוע על כמה זמן אפשר להשתמש במגנזיום אך אני מכיר אנשים שמשתמשים בו כבר זמן מה ולא שמעתי על משהו מיוחד מהם.

את יכולה לנסות להפסיק, אם את מרגישה טוב וללא התכוצויות אז אין בעיה. אם ההתכוצויות חזרו אז אני אמליץ לך על המשך טיפול. ככל אני יודע שברגע שלוקחים אז אין התכוצויות, ברגע שמפסיקים ההתכוצויות יכולות להופיע.

כשבדקתי בספרות ראיתי שכמעט ואין למגנזיום תופעות לוואי.

סופ"ש נעים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו