מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאב כרוני בברךיעקב...27/01/2010
אני סובל מכאב כרוני בברך כחמש שניים בעקבות נפילה ולאחר שתי אורטוסקופיות כאב קשה בלתי נסבל נאמר לי שאין לי בעיה מכנית בברך אני מתהלך טוב אך חי עם כאב קשה כול יום התרופה היחידה שעוזרת לי היא טרמדקס ואני רוצה להיגמל ממנה הגעתי למסקנה שכנראה יש לי נזק עיצבי מה תוכל ליעץ לי אודה לך מאוד יעקב...???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב כרוני בברך....למה לא ענית לי???
יעקב...27/01/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבים
יעקב רבייב27/01/2010היי יעקב
כשמדובר בכאב כרוני לפעמים זה נורא קשה בשביל הרופאים למצוא את המקור שלו, אז מה שמנסים לעשות זה בדר"כ לטפל בכאב.
ישנם תרופות רבות לטיפול בכאב.
אלה נעים מ-נורפון ל - אטופן או ארקוקסיה ואם אלה לא עוזרים אז ל- טרמדקס או אפילו תרופות נרקוטיות.
בדר"כ כלל מנסים כמה תרופות עד שמוצאים את האחת שמתאימה.
אם מדובר בכאב עיצבי אז בדר"כ נותנים את התרופה ליריקה שהיא מאוד יעילה לכאב זה.
טרמדקס (כיום קיימת פורמולה של כדור אחד ליום) היא גם תרופה יעילה לכאב ויש בא את היתרון שהיא פועלת בכמה מנגנונים.
אך על הטיפול התרופתי הרופא צריך להחליט.
מה שכן אני יכול לייעץ לך על כמה טיפולים אלטרנטיבים והם:
1. תרופות הומאופטיות כגון ארניקה בדילול 30C - אך יש להתייעץ עם הומאופט מוסמך לטיפול מקיף יותר.
2. תרופה טיבעית שקוראים לה MSM זה הוא משכך כאבים טבעי שבדר"כ נותנים אותו לכאבי פרקים.
3. מוצר חדש בשוק שזה סוג של אגד אלסטי אשר מפיק גלי אינפרה אדום אשר מחממים וידועים כמשככי כאבים.
נניח והנך מעוניין לרדת מהטרמדקס עליך לעשות זאת בהדרגתיות ולהיות בקשר עם הרופא המטפל.
מה שעוד שווה להוסיף לטיפול אלה פורמולות אשר מעלות את המצב רוח כיוון שברשע שאנו מאושרים הגוף מפריש אנדורפינים שלא משככי כאבים טיבעים שהגוף שלנו מפריש.
אם אתה לא בטוח בנוגע למשהו אז אתה יכול לחזור אלי
מקווה שעזרתי
המשך שבוע נעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאב כרוני בברך..
יעקב...28/01/2010תודה רבה על התשובה כיום אני משתמש בטרמדקס בכדורי מציצה של 50 מ"ג אני מסתדר ושורד עם כדור אחד ביום.. עדיין רוצה להיגמל מהתרופה אבל כשהכאב חוזר זה קטסטרופה ויכול להמשך שעות על גבי שעות כאב לא נוח.........???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נטילת ליטורבה ותופעות לוואי לא טובות
תרופות אלטרנטיביות בנוגע למחלת האפליפסיה
דרמובט תמיסה לקרקפת והוראות שימוש
שימוש בבפנטן אל מול בפנטן פלוס
שימוש בסטונרון למחלת ים והאם אפשר לעלות מינון
HEXACAPRON - TRANEX האם מדובר באותו החומר
האם כדאי להשתמש סובוטקס נגד כאבים
כדורים של rafa pen והאם אפשר לרסק אותם
בת 15 עם פריחה על כל הגוף ושלפוחיות
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?