פיטרייה, דלקת או שניהם יחד?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פיטרייה, דלקת או שניהם יחד?
    מורן
    01/02/2010

אני בת 25, בחיים לא סבלתי מבעייה כלשהי באיזור הנרתיק, לפני כחודשיים הירגשתי עיקצוצים, צריבה בעת מתן שתן וגירוד חזק ביותר(עד כדי כאב). ניגשתי לרופאת המשפחה וקיבלתי כדורים בשם זינט ומשחה, סיימתי את הטיפול והבעייה לא נפטרה עכשיו אני נוטלת אופלודקס פעמיים ביום ואגיסטן טבליות פעם ביום. שאלתי היא האם אפשר להמשיך את הטיפול בזמן המחזור? האם הבעייה עלולה להימשך? והאם יש סיכויים גבוהים יותר להידבק במחלה לעיתים קרובות? בנוסף אשמח לדעת מהי בידיוק המחלה ממנה אני סובלת וממה היא נובעת?
    בתודה מראש מורן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• טיפול טבעי בדלקות.

אילן ללבניקוב
    01/02/2010

מורן שלום רב,

מורן שלום רב,

הייתי ממליץ לך לפנות ליעוץ נטורופטי שיתאים לך תזונה אישית כמו גם צמחי מרפא אשר מטפלים בזיהומים חוזרים ומונעים דלקות בדרכי השתן. בהרבה מטופלות שלי צמחי המרפא חיזקו את מערכת החיסון כך שהן לא נזקקו לאנטיביוטיקה והדלקות נעלמו כלעומת שבאו ולא שבו.
    אני תמיד ממליץ לפתור את הבעיה מהשורש ולא רק את הסימפטומים(דלקות) וזאת ניתן לעשות על ידי איבחון נטורופטי מדוייק והתאמת צמחי מרפא אישית,

שבוע טוב ובריא,

דר. אילן ללבניקוב,

רוקח ונטורופט מומחה,

מנהל המרכז לרוקחות אלטרנטיבית - ר"ג.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו