טרמדקס ותרופות בכלל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טרמדקס ותרופות בכלל
    אורית
    08/02/2010

איך יודעים אם התרופה כבר לא בסדר?אני שכחתי חלק מהחפיסות במחסן בכול הקיץ שעבר.לקחתי טרמדקס וזה לא השפיע עלי וככה התחלתי לחשוב שאולי הוא כבר לא טוב.מה לעשות?לזרוק הכול-זה הרבה חבילות ואני לא יודעת מה היה במחסן ומה לא.איך בכללל יודעים אם תרופה לא בסדר?הצבע שלהם מסגיר משהו?
    כי שמתי לב שהצבע קצת דהה(או שזה בראש שלי.)
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טרמדקס ותרופות בכלל

הוספת תגובה

• תרופות.

אילן ללבניקוב
    08/02/2010

נטע - לי שלום רב,

כמו שאני תמיד ממליץ חשוב מאוד לשמור על התרופות מפני חום ולחות גבוהים, כלומר יש לשמור אותן בארון קריר(לא בחדר האמבטיה - כי יש שם לחות גבוהה ורטיבות) ויש להקפיד על הוראות היצרן לגבי שמירה מאור ועל תנאים חשובים נוספים, המצויינים על גבי האריזה כמו קירור וכדומה.
    קצת קשה ליעץ באופן ספיציפי דרך האינטרנט לגבי צבע התרופות ולכן הייתי ממליץ לך לפנות לרוקח הקבוע שלך ולשאול אותו לגבי שינוי בצבע התרופה ועוד פרטים חשובים נוספים לפני שניתן יהיה להחליט מה לעשות עם כל התרופות הללו,

שבוע טוב ובריא,

אילן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו