תת פעילות בלוטת התריס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תת פעילות בלוטת התריס
    לילך
    14/02/2010

אני סובלת מתת פעילות בלוטת התריס קיבלתי את זה בהפתעה חודש לפני החתונה התנפחתי מאוד ברמה היסטרית אנ מתופלת באלטרוקסין 100 ליום 6 ימים בשבוע בכל תקופת ההריון הייתי במעקב והכל היה תקין אחרי הלידה הורידו לי את המינון ל3 כדורים בשבוע במשך חצי שנה היה הכל תקין אפילו התוצאות הראו שאני מאוזנת פחות מחודש התחלתי להרגיד רע מאוד (התנפחות השמנה שכחה דיכאון נשירה קור נמלים ברגליים ובידיים ועייפות רבה) ניגשתי לעשות בדיקות והתוצאות לא יצאו הכי טובות (התכוונתי לתכננן הריון נוסף) היום אני עם 6 כדורים של 100 ליום ולא מרגישה בשינוי אני לא יודעת מה לעשות במצבי היום אני מרגישה לא טוב מרגישה בן אדם שונה כשאני מאוזנת ויכולה לתפקד לעומת מצב של אי איזון שפוגע בי ובמשפחה שלי רוצה לדעת מה לעשות???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תת פעילות בלוטת התריס

הוספת תגובה

• בלוטת התריס

יעקב רבייב
    15/02/2010

היי לילך

בדרך כלל כשמעלים את המינון של אלטרוקסין, לוקח לזה קצת זמן עד שהמינון בגוף עולה - בדר"כ עד חודשיים. נתנו לך מינון גבוה יחסית וזה בשביל לעלות את הרמה בדם מהר.
    בכל אופן אני מייעץ לך לחזור לרופא וזאת כדי לעשות בדיקות מעבדה ולחקור את הבעיה יותר לעומק.

מה שגם את יכולה לעשות זה להיוועץ עם נטרופט כמו אילן שמנהל את הפורום ולראות איזה סוג של טיפול אלטרנטיבי יש לו להציע.

הרבה בריאות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו