ממה מתחילים?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ממה מתחילים?
    נננ
    24/02/2010

אני בת 36 אמא ל-2.בן 10 עם קשב ורכוז ובן 5 אחור התפתחותי נמצא בחנוך מיוחד.

יש המון קשיים בבית מריבות וחיכוכים בעקר ביני לבין הגדול כאשר הוא ללא השפעת הכדור(רטלין).הנטל על גדול הילדים הוא עלינו
    בעלי נוטל ציפרלקס ואני מסרבת להכנס למעגל התרופות.ניסתי בעבר טפולים אצל קאוצימ=נג ומטפלת משפחתית אך נראה לי שאם לא אקח משהו להרגעה ,ימשיך להיות לי קשה בבית.
    עם אילו תרופות לא טבעיות מתחילים בדכ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ממה מתחילים?

הוספת תגובה

• יעוץ טבעי.

אילן ללבניקוב
    01/03/2010

שלום רב,

ניתן בהחלט לשלב בטיפול גם צמחי מרפא והומיאופטיה אשר עובדים מצוין בהפרעות קשב והתנהגות ומשפרים את הריכוז והזיכרון כמו גם להרגעה.
    אך לפני כן, חשוב להגיע ליעוץ בקליניקה כיוון שיש לבדוק גורמים נוספים המשפיעים על מצב הרוח ואת זאת ניתן לאבחן באופן אישי, אשמח לעמוד לרשותך. צמחי המרפא עושים את אותה הפעולה כמו התרופה אך ללא תופעות הלוואי ויש מחקרים מקצועיים רבים המעידים על כך.

אשמח לשלוח לך את המחקרים המקצועיים ומנסיוני העשיר הטיפול בילדים עובד מהר וטוב וללא צורך בתרופות,

שבוע טוב ופורים שמח,

אילן ללבניקוב,

רוקח ונטורופט מומחה,

מנהל המרכז לרוקחות אלטרנטיבית - ר"ג.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו