ציפרלקס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ציפרלקס
    איילה
    02/03/2010

שלום רב!
    אני סובלת כבר מזה כ-4 שנים מהתקפי חרדה,דכאונות,התקפי זעם ועצבים שהופיעו לאחר שילדתי .
    עד כה לא לקחתי שום סוג של טיפול תרופתי ולאחר שנוכחתי לגלות שאיני מצליחה להתמודד בכוחות עצמי פניתי לרופא המשפחה .
    הרופא הורה לי לקחת כדור אחד של ציפרלקס מידי יום לאחר האוכל -20 מ"ג
    למשך 8 חודשים .
    משיחה שלי עם אנשים שלקחו הבנתי כי הכמות הינה גבוהה וכי מתחילים/אמורים להתחיל מחצי כדור של 10 מ"ג ולעלות בהדרגה לכדור של 10 מ"ג ורק כאשר אין שיפור עוברים ל-20 מ"ג .
    שאלתי היא כזו:האם עליי לבדוק שוב את נושא המינון של התרופה עם רופא המשפחה?
    האם עליי לחשוש מתגובה מסוימת שעלולה להיווצר מאחר וכבר התחלתי את הטיפול ולקחתי כדור שלם של 20 מ"ג?
    מודה מקרב לב ומצפה לתשובתך בקוצר רוח-איילה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ציפרלקס

הוספת תגובה

• יעוץ טבעי.

אילן ללבניקוב
    04/03/2010

איילה שלום רב,

בעייתך ידועה ומוכרת וניתנת לפיתרון גם בדרכים טבעיות כגון הומיאופטיה וצמחי מרפא, אך יש לעשות איבחון מדוייק לשם כך בקליניקה, אשמח לעמוד לרשותך.

ישנם צמחי מרפא מצויינים לחיזוק כללי ולשיפור מצב הרוח בצורה טבעית, הייתי ממליץ לך בתור עזרה ראשונה לקחת פורמולה טבעית הנקראת סטרס סטופ של חב' טינקטורה טק, יש לקחת 20 טיפות 3 פעמים ביוםבקצת מים להרגעה. לשינה לוקחים 30 טיפות בלילה.

לגבי שינוי מינון יש להיוועץ עם הרופא המטפל.

לתרופה יש מספר תופעות לוואי והן:
    אסציטאלופראם נסבלת היטב על-ידי מרבית החולים. תופעות הלוואי הנפוצות הן: בחילה, יובש בפה, קשיי שינה, עייפות, הזעה מרובה וקשיים בתפקוד המיני. תופעות אלו הן בדרך-כלל קלות וחולפות עם המשך השימוש.

שבת נהדרת,

אילן ללבניקוב,

רוקח ונטורפט מומחה,

מנהל המרכז לרוקחות אלטרנטיבית - ר"ג.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו