מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה נוספת ליעקב בנוגע לפפבריןגלית09/03/2010
הי יעקב
תודה על תשובתך המפורטת
אבקש ממך להרחיב בשאלות הבאות:
1.אז אימודיום מומלץ או לא באופן קבוע?
2.בנוגע לפפברין,מה השפעותיו על מערכת העיכול והלב?
האם הוא גורם להפרעות קצב?
ואיך הוא משפיע על מערכת העיכול?
והיכן ברשת אני יכולה למצוא מידע מורחב בתרופות?כי מידע מסוג זה שאתה כותב עליו בנוגע לפפברין אני לא מוצאת ברשת
3.זו פעם ראשונה שאני שומעת שתרופות ממשפחת SSRI משפיעות על הלב,גם את זה לא כתוב באף מקום
התרופות הפסיכיאטריות שמשפיעות על הלב הן טריקציליות,לא?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בחזרה
יעקב רבייב10/03/2010היי שני
הנה תשובותי בהתאם לסעיפים:
1. אימודיום זו תרופה שלוקחים לפי הצורך בדר"כ ולא באפן קבוע. אני מכיר כמה אנשים שכן לוקחים אימודיום באופן קבוע, אך לפי דעתי אם לא חייב אז לא צריך.
2. פפברין יכול לגרום לביות קצב בלב ולאי נוחות בקיבה (בין היתר שלשולים) לכו מומלץ לקחת רותו על קיבה מלאה או עם חלב או עם אפילו סותרי חומצה למי שמאוד רגיש.
3. את צודקת התרופות הכי בעיתיות ללב הן בהחלט ה TCA. ה SSRI הן יותר בטוחות ללב אך שימושן בחולי לב עדיין נעשה בזהירות כי חלקן יכולות להשפיע על קצב חשמלי בלב ורובן משפיעות על כמות הנתרן בדם שזה בצורה עקיפה יכול להשפיע על קצב חשמליות הלב.
שבוע נעים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהססטינים
רותי אליסון10/04/2010לא הבנתי היכן אני כותבת שאלה או יעוץ תרופתי - אז אני כותבת כאן
שאלתי - כמה סוגי תרופות ססטינים יש
מה ההבדל בין מסיס במים ומסיס בשמן
מה עדיף
באיזה תרופה יש הכי פחות תופעות לוואי
האם כשמפסיקים ה- LDL הרע חוזר כפי שהיה בהתחלה
מחכה לתשובה
ת ו ד ה
רותי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נטילת ליטורבה ותופעות לוואי לא טובות
תרופות אלטרנטיביות בנוגע למחלת האפליפסיה
דרמובט תמיסה לקרקפת והוראות שימוש
שימוש בבפנטן אל מול בפנטן פלוס
שימוש בסטונרון למחלת ים והאם אפשר לעלות מינון
HEXACAPRON - TRANEX האם מדובר באותו החומר
האם כדאי להשתמש סובוטקס נגד כאבים
כדורים של rafa pen והאם אפשר לרסק אותם
בת 15 עם פריחה על כל הגוף ושלפוחיות
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)

.jpg)