מקרודנטין לטיפול מונע

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• השם ישמור

משה
    27/07/2011

מקרודנטין היא אנטיביוטיקה מסוכנת מאוד בשימוש ממושך, זו תרופה שהורסת ריאות ומחייבת מעקב תפקוד ריאה בשימוש ממושך.
    כל האזהרות רשומות על הקיר באינטרנט, ועם זאת הרופאים נותנים אותה בקלות רבה מדי, ללא מעקב, וזה נגמר בנזק לריאה בקצב של 10-15 מטופלים בשנה בארץ.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקרודנטין לטיפול מונע
    קרין
    09/03/2010

אני לוקחת מקרודמטין בערך 14 שנה (לא כל יום) לטיפול מונע, בעיקבות קיום יחסי מין עד שע אחרי.
    ניסיתי לקחת גם חמוציות (כמוסות) של "קרמניקס", אבל לא תמיד זה עוזר והדלקת חוזרת. בעיקבותה מלצה בפורום, רכשתי את התרופה "אונה די גאטו" כדי להחליף את המקרודנטין.
    האם זה באמת יכול להחליף את המקרו אפילו שאני לוקחת אותו כבר המון שנים?
    אני חוששת שה"מקרודנטין" קצת פגע לי במערכת העצבים...
    אשמח לקבל תשובה מהירה? תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מקרודנטין לטיפול מונע

הוספת תגובה

• יעוץ טבעי.

אילן ללבניקוב
    10/03/2010

קרין שלום רב,

המקרודנטין (ניטרופוראנטואין), הוא נוגד חיידקים מהיר פעולה המשמש לטיפול בזיהומי דרכי השתן כגון דלקת שלפוחית השתן. התרופה מגיעה לרמות גבוהות בדרכי השתן בהן מרוכזים החיידקים, ומביאה לריפוי הזיהום תוך זמן קצר.

עם זאת, תרופה זו גורמת תופעות לוואי אצל כ - 10% מהמשתמשים בה, כאשר התופעה השכיחה ביותר היא גירוי הקיבה. אפשר להקל על תופעה זו במידה מסוימת על-ידי לקיחת התרופה עם האוכל. לעיתים גורם ניטרופוראנטואין לדלקת בריאות או במערכת העצבים; התרופה עלולה גם לפגוע בתיפקוד הכבד ולגרום לצהבת. הסבירות לתופעות לוואי קשות של התרופה גבוהה הרבה יותר אצל אנשים עם תיפקוד כליה לקוי המביא להצטברות התרופה בגוף.

הייתי ממליץ לך לשלב בטיפול גם את הפרוביוטיקה ולקחת כמוסה אחת פעמיים ביום בכדי להסדיר את פעילות מערכת העיכול ולשמור על הקיבה.
    כמו כן, ישנה פורמולה מצויינת הנקראת חיסון אקסטרא של חב' טינקטורה טק המכילה צמחי מרפא לחיזוק מערכת החיסון ולטיפול בדלקות כרוביות גם בדרכי השתן. יש לקחת 20 טיפות 3 פעמים ביום לאחר הארוחה בקצת מים או מיץ,

שבוע טוב ובריא,

אילן ללבניקוב,
    רוקח ונטורופט מומחה,

מנהל המרכז לרוקחות אלטרנטיבית - ר"ג.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקרודנטין שאלה נוספת

קרין
    10/03/2010

לאילן שלום ותודה על תשובתך אך יש לי שאלה נוספת: אני רוצה להפסיק עם המקרודנטין לגמרי...
    התרופה "אונה די גאטו" יכולה להוות תחליף? כמו שאני מכירה את עצמי, תרופה שצריך לקחת אותה 3 פעמים ביום ועוד טיפות, זה משהו שקשה לי לעמוד בו. לכן היום אני לוקחת בבוקר "קרמניקס" ובערב "אונה די גאטו", בבקשה תגיד לי שזה יכול להיות תחליף למקרודנטין.... אני לא רוצה לקחת את זה כל החיים.
    תודה רבה מראש, קרין.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איבחון אירידיולוגי ופורמולות טבעיות

אילן ללבניקוב
    11/03/2010

קרין שלום רב,

בכדי לתת לך מענה מדוייק יש לבצע איבחון מדוייק וזה נעשה אך ורק בקליניקה, אשמח לעמוד לרשותך.

יש לבדוק את מצב המערכות הנוספות בגוף ורק אז ניתן יהיה להרכיב לך פורמולות ייחודיות על בסיס צמחי מרפא שיכולות להוות תחליף לתרופה. ניתן יהיה להמשיך רק עם צמחי המרפא ותזונה נכונה ואשמח להרכיב לך פורמולות טבעיות.

שבת נהדרת,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו