אסתמה וחרדה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אסתמה וחרדה
    אסמתי
    11/03/2010

בן 43 אסמתי משתמש בסימבורקט 160 פעמים ביום (מזה שנה) , לאחר כ-8-10 שע' משאיפה אחרונה מתחיל קוצר נשימה רופאת המשפחה אמרה לקחת רגיעון.
    בבית מרקחת המליצו לי על "איזי די" ו/או B-REST
    אני לוקח שבועים ברצף 25 טיפות איזי די ולא מרגיש הבדל קיצוני
    מה ההבדל בין המוצרים
    והאם ידוע על משהו טבעי לאסמה (ידוע על על מגנזיום,זרעי פישתן ותא )

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אסתמה וחרדה

הוספת תגובה

• אסתמה

יעקב רבייב
    12/03/2010

היי יובל

אני אשמח לדעת קודם כל מתי אתה לוקח סימביקורט (באילו שעות של היום)?
    והאם יש איזה סוג של אלרגן שאתה יכול לזהות שאתה נמצא לידו בשעות שזה קורה?

ישנם כמה טיפולים אלטרנטיבים לטיפול באסטמה ועל כך כדאי להתייעץ עם אילן הרוקח שמנהל את הפורום אך אוכל לומר לך שקיים משאף או פילטר אשר עשוי מהמלח אשר נמצא במערות המלח באירופה. ישנם הרבה אנשים אשר נוסעים עד לאירופה בשביל לשבת שם במערות לכמה חודשים בשביל לשפר את את תיפקודי הריאה האסטמתית. אז מה שעשו, פשוט הצליחו לשים את המלח הזה במשאף ובפילטר לחדר. מנסיוני עם המוצרים גיליתי שזה עובד בצורה לא רעה בכלל וזה שיפר את תפקודי הריאות לכמה אנשים שאני מכיר.

בנוגע לחרדה
    איזי דיי מכיל קופלקס ויטמיני B וכמה חומרים אחרים, B קומפלקס מכיל רק קומפלקס של ויטמיני B.
    אם המוצרים הנ"ל לא עזרו לך שווה לך לנסות NERVO HEEL או NERVENE DARGEE אני יודע שהם טובים לחרדה בצורה מדהימה.

שבת שלום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו