כדורי הרגעה ללא מרשם (מיועד ליעקב)

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כדורי הרגעה ללא מרשם (מיועד ליעקב)
    יוסי
    12/03/2010

שלום,

באופן כללי אני טיפוס היסטרי ולחוץ. לאחרונה, בגלל עומס בעבודה ובמשפחה אני לחוץ עוד יותר. אשמח אם תוכל להמליץ על כדורים חזקים להרגעה ונגד מתח שהם ללא מרשם. חשוב לי שהיו חזקים- כל מיני רגיעון על סוגיהם לא מדגדגים לי ובודאי שלא משהו טבעי.

אני זקוק למציל הזה כדי לאזן את חיי

אודה לך אם תוכל לנקוב במספר כדורים אפשריים,
    בברכה
    יוסי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בחזרה אליך

יעקב רבייב
    14/03/2010

אהלן יוסי

תראה, מספר הכדורים המרגיעים הקיימים ללא מרשם שהם לא מוצרי טבע כמעט ושואפים לאפס.
    רוב המוצרים הקיימים הם מוצרי טבע אך ישנם יותר טובים וישנם פחות טובים - עניין של ניסוי ותעיה.
    מוצרים שטובים להרגעה הם בעיקר NERVEN DRAGEE שהוא אומנם מוצר טבעי אך מיוצר ע"י חברת תרופות שוויצרית. המוצר השני יכול להיות טיפות ולריאן שנרשם ע"י הרבה רופאים.
    עוד מוצר שיש לי ניסיון איתו זה מוצר הומאופתי שקוראים לא NERVO HEEL. היתרון שלו על גבי אחרים הוא שהוא פחות מרדים.

ישנם בנוסף כדורים כימיים אשר השימוש העיקרי בהם הוא לשינה. אותן תרופות מכילות חומר אנטי-היסטמיני (נוגד אלרגיה) אשר תופעות הלוואי שלהן הן הירדמות והרגעה.
    לדוגמא - SLEEP AID או TONIGHT - אפשרי גם לנסות אותן אך העדיפות הראשונה שלי הן התרופות לעיל

תנסה את אחד מאלה ותחזור אלי עם תשובה.

שבוע שקט ורגוע

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נרבן בהנקה

לאה
    24/03/2014

האם ניתן לקחת נרבן בהנקה? אני שבועיים אחרי לידה ולא מצליחה להרדם. אשמח לתשובה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נרבן בהנקה - תגובה

יוסי מצקל
    27/03/2014

על פי הוראת היצרן יש לקבל אישור הרופא לשימוש בנרבן בזמן הנקה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו