וקסיקוט+ליריקה 3X75מ"ג+קלונקס 0.5 מ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• וקסיקוט+ליריקה 3X75מ"ג+קלונקס 0.5 מ
    gsbv
    13/03/2010

שבת שלום ,
    עברתי ניתוח גב תחתון משהו מאוד נרחב וגדול, בערך כחודשיים וחצי לאחר הניתוח אנוכי, קיבלתי לצורך שיכוך הכאבים את התרופות שרשמתי בכותרת, אוסיקוט 8 מ"ג X4 פעמים ביום, יחד איתו גם ליריקה 3X75 צ"ג + קלונקס 0.5 מ"ג 1 ביום.
    רציתי לדעת האם אפשרי להעלות קצת את מינון הקוסיקוט כי את הליריקה העלו לי רק אתמול בעוד כדור, ק מכיוון שלא חשבתי גם על אפשרות העלאת המינון בתרופה שרשמתי אני שואלת את עצתך, וכמובן שמחר אתקשר לרופאה המטפלת שנתנה לי את המרשם, אל דאגה אני אדם אחראי מאוד. רציתי לומר לך שהכאבים הם אכן בלתי נסבלים ויש לי אפשילו תחושה של הדמות במספר מקומות בגוף שהופיעו מיד לאחר הניתוח בעוצמות שונות וכעת העוצמה היא הכי קשה, כך שלכן אני פונה אליך, לשמוע גם את חוות דעתך המלומדת.
    תודה רבה ושבת שלום עדנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• העלאת מינון

יעקב רבייב
    15/03/2010

היי עדנה

זה רק הרופא יכול להחליט כיוון שלתרופה ישנן תופעות לוואי אשר קורות בהעלאת מינון וכיוון שהוא מכיר אותך, אז הוא ידע עד לאן אפשר לסחוב את המינון.

שבוע נעים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו