גלולות הרזיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גלולות הרזיה
    שירה
    15/03/2010

שלום,
    אני בת 18 ורוצה להשיל כ10 ק"ג ממשקלי בעזרת גלולות ללא מרשם.
    אני אוכלת בריא לרוב, יחסית פעילה ומעונינת לשמור על המשקל שאסיג לאורך זמן.
    אם כן, איזה סוג כדורים מומלצים לי אם אני מעוניינת בסוג הטבעי?

בתודה,
    שירה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גלולות הרזיה

הוספת תגובה

• הרזייה בצורה טבעית.

אילן ללבניקוב
    16/03/2010

שירה שלום רב,

מנסיוני העשיר עם הרבה מטופלות, ניתן בהחלט לרזות בדרך טבעית על ידי יעוץ אצל נטורופט מומחה, ואשמח לעמוד לרשותך בנושא זה. אני נוהג לשלב בטיפול בקליניקה התאמה אישית של תזונה נכונה ופורמולות ייחודיות לכל מטופל לפי מצבו הפיזי והאנרגטי, אשר מגבירות את חילוף החומרים, מורידות תיאבון ושורפות שומנים.

ישנו מכלול שלם של צמחי מרפא העוזרים בהרזיה. הנפוצים מבניהם הם האצות כגון פוקוס. האצות ממריצות את פעילות בלוטת התריס ודרך כך את חילוף החומרים. בנוסף ישנם צמחי מרפא המכילים קפאין, כגון הגוטה קולה שעושים את אותה פעולה. במסגרת טיפול נטורופתי , לאחר תשאול מקיף, מותאמת לך פורמולת צמחי מרפא המתאימה ספציפית למצבך, לסוג ההשמנה שלך ולהיסטורית עודף המשקל. לפעמים על מנת לרדת במשקל יש צורך בצמחי מרפא שמאזנים את מערכת העיכול לדוגמא ולאו דווקא צמחים ספציפים להרזיה.

שבוע טוב ובריא,

דר. אילן ללבניקוב,

רוקח ונטורופט מומחה,

מנהל המרכז לרקוחות אלטרנטיבית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו