רמת ליתיום שיורדת כבר בתחילת ההריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רמת ליתיום שיורדת כבר בתחילת ההריון
    רונית1234
    15/03/2010

אני רווקה בת 41, סובלת ממניה דיפרסיה מגיל 25. באופן רגיל, אני מאוזנת ברמה של 0.7-0.8, עם 2 כדורי ליתיום 300 מ"ג, שאני לוקחת בבוקר. עברתי בעבר 2 התקפים מאניים, השני בעקבות הפסקת נטילת התרופה, ומאז, מגיל 28 ללא התקפים כלל, נטילת התרופה באופן קבוע, וכמעט ללא תופעות לוואי.
    עברתי הזרעה ב-26.2 ובהמשך לבדיקות בטא, כיום אני בשבוע השלישי. ביום ראשון ה-14.3, רמת הבטא הייתה 282. באותו יום עשיתי בדיקות דם כלליות.
    לפי הבדיקות רמת הליתיום ירדה ל-0.6. בלוטת התריס עדיין תקינה. אני גם ישנה בלילה באופן בלתי סדיר ומתעוררת מוקדם יותר מהרגיל. אני עצבנית במהלך היום, ועם זאת, עדיין אין לי מחשבות מאניות או דפרסיביות. בנוסף, אני מטופלת בדיקור סיני שתרם להורדת ה-FSH מ-24 ל-6.
    מה אני יכולה לעשות כדי לשפר את הרמה בדם? האם דיקור סיני עשוי לעזור?
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• יעוץ נטורופטי.

אילן ללבניקוב
    22/03/2010

רונית שלום,

ניתן לשלב בטיפול גם יעוץ נטורופטי ועל ידי איבחון מדוייק ניתן להתאים לך תזונה אישית וצמחי מרפא אשר מסייעים רבות באיזון הגוף והנפש וללא תופעות לוואי, הייתי ממליץ לך לפנות לנטורופט מומחה בתחום,

שבוע טוב,

אילן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו