מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קלארינז או סינופד בהריוןלי19/03/2010
שלום,
בת 36, שבוע 23, הריון לאחר טיפולים.
עקב חיידק הסטרפטוקוקוס נוטלת אנטיביוטיקה מוקסיויט פורטה 500, 3 פעמים ביום מאז יום חמישי שעבר. בנוסף לכאבים בגרון, החיידק גרם לנוזלים באוזן השמאלית ואיני שומעת טוב ועם כאבים חזקים.
רופא אאג המליץ על קלארינז Clarinase אך לאחר בדיקה באינטרנט וייעוץ עם בי"ח בלינסון החלטתי לא לגעת בתרופה זו. כיוון שאין שיפור, רופא המשפחה נתן לי תרופה חלופית - סינופדSinufed.
אני בהריון ראשון, הריון יקר, עם חששות ופוחדת ליטול תרופה זו.
אשמח לקבל ייעוץ מכם להמשך טיפול.
תודה,
לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרופות בהריון
יעקב רבייב19/03/2010היי לי
בכל מה שקשור בתרופות בהריון אני מייעץ לך לדבר עם המרכז הטרטולוגי האסף הרופא - יש להם מידע עדכני בנוגע להרבה תרופות.
בגדול סינופד זה לא כדור מומלץ כיוון שזה גרם לפגמים בסגירת קיר הבטן אצל הילוד
גם קלארינז הוא לא מומלץ (מכיל את החומר שיש בסינופד וחומר אנטי-היסטמיני שגם הוא לא בטוח בהריון)
העדיפות הראשונה היא לנסות טיפול עם מוצרים הומאופתים שהם יחסית בטוחים בהריון.
אפשר להתייעץ עם אילן שמנהל את הפורום הזה גם
סופ"ש נעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסימבלתה בהריון
שירה10/10/2012שלום,
אני בהריון, כעת בשבוע ה16.
אך בשבוע ה4 להריוני, עוד בטרם גיליתי שאני בהריון, לקחתי במשך 4 ימים 4 כדורי סימבלתה 30 מ"ג.
באותו רגע הפסקתי מיידית את השימוש בתרופה.
האם יש סכנה לעובר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לאילן
לי20/03/2010אילן שלום,
אודה לך אם תוכל בבקשה לקרוא את פניתי ואת תגובתו של יעקב.
אודה על עזרתך.
יעקב - תודה רבה על הייעוץ, חיזק את מה שחשבתי.
שבוע טוב,
לי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיעוץ טבעי בהריון.
אילן ללבניקוב22/03/2010לי שלום רב,
תודה על שאלתך החשובה וראשית כל אני מאחל לך הריון קל ומוצלח.
כפי שאני תמיד מייעץ חשוב ביותר בתקופת ההריון וההנקה לשאול בעצת הרופא המטפל שלך המכיר אותך טוב יותר מכל איש מקצוע אחר בתחום. אשמח להפנות אותך לרופא שהוא גם נטורופט והומיאופט ויש לו נסיון רב בטיפול בזמן ההריון,
תוכלי ליצור איתי קשר במייל או בטלפון,
שבוע טוב וחג שמח,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נטילת ליטורבה ותופעות לוואי לא טובות
תרופות אלטרנטיביות בנוגע למחלת האפליפסיה
דרמובט תמיסה לקרקפת והוראות שימוש
שימוש בבפנטן אל מול בפנטן פלוס
שימוש בסטונרון למחלת ים והאם אפשר לעלות מינון
HEXACAPRON - TRANEX האם מדובר באותו החומר
האם כדאי להשתמש סובוטקס נגד כאבים
כדורים של rafa pen והאם אפשר לרסק אותם
בת 15 עם פריחה על כל הגוף ושלפוחיות
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?