שילוב תרופות אסור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שילוב תרופות אסור
    דניאל
    07/04/2010

שלא בידיעתי או בידיעת רופאיי שילבתי בין שני תרופות שאסור לשלב (ברוטיזולאם לשינה, ואיטרנול לפטריות על העור)
    נטלתי את שניהם במשך שבוע... שגם ככה הייתי חולה לפני לקיחת התרופות
    האם למשך של שבוע יש יכולת השפעה חזקה על הגוף ומה היא
    עתה אני לא מרגיש טוב (סחרחורות,בחילות והרגשה משונה במוח, ספק גם בהשפעת נטילת איקסל)
    מהן תופעות הלוואי הצפויות מנטילת הכדורים ביחד וכמה זמן אמור לקחת עד שהמצב אמור לעבור
    האם מומלץ לעבור בדיקות דם מסוימות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שילוב תרופות אסור

הוספת תגובה

• אינטראקציה בין תרופתית.

אילן ללבניקוב
    12/04/2010

דניאל שלום רב,

אני תמיד ממליץ להיוועץ ברופא המטפל גם לגבי שילוב של תרופות, כיוון שהוא מכיר אותך טוב יותר מכל איש מקצוע אחר בתחום.
    לגבי השילוב הנ"ל, לא מצאתי כל אינטראקציה בספרות המקצועית בין 2 התרופות ולכן תופעות הלוואי שציינת ככל הנראה נובעים מאחת מהתרופות ולא משילובם.
    בכל מקרה, אני ממליץ לך ליידע את הרופא המטפל שלך לגבי הרגשתך כעת ולבדוק אפשרות של החלפת התרופה הגורמת לכך.
    ניתן כמובן לשלב בטיפול גם צמחי מרפא על ידי יעוץ נטורופטי אצל מומחה בתחום, ואשמח לעמוד לרשותך גם בכך. היתרון של צמחי המרפא הוא בכך שהם אינם גורמים לתופעות לוואי ואין אינטראקציות עם תרופות,

שבוע טוב ובריא,

אילן ללבניקוב - רוקח ונטורופט מומחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו