ציפרמיל בהנקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ציפרמיל בהנקה
    סתיו
    08/04/2010

אני חודשיים אחרי לידה ואני מניקה. עקב בעיות שינה חמורות ולילות "לבנים" אך עם מצב רוח טוב במשך היום, רופא מציע לקחת ציפרמיל! האם מותר לקחת ציפרמיל בהנקה? הרופא טוען שזה לא נורא במינון נמוך ואני חוששת מכך! או שעלי לנסות מגנזיום ומשהו טבעי כמו קלמנרבין? טופלתי בעבר בציפרמיל ועבד יופי, ומכאן חששי שהרופא ממהר "לרוץ" לציפרמיל !!!?? אולי עדיף לנסות קצת כדורי שינה במינון נמוך ? אנא עיזרו לי דחוף אני לא ישנה ומתמוטטת!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ציפרמיל בהנקה

הוספת תגובה

• טיפול טבעי בהנקה.

אילן ללבניקוב
    12/04/2010

סתיו שלום רב,

התרופה עוברת לחלב אם ועלולה להשפיע על התינוק ולכן אני ממליץ לך קודם לנסות טיפול אלטרנטיבי כמו הומיאופטיה.

ניתן בהחלט להסתייע בצמחי מרפא והומיאופטיה גם בתקופת ההנקה, אך חשוב שנטורופט מומחה יעשה לך איבחון נטורופטי ויתאים לך את התזונה באופן אישי כמו גם את צמחי המרפא, כיוון שלא כל צמח ניתן לקחת בהנקה, אשמח לעמוד לרשותך בכך.

בכל מקרה, גם אני לא בעד לקחת תרופות בהנקה, אלא אם אין ברירה אחרת ולרוב יש ברירה ברפואה המשלימה. תוכלי לנסות לפני התרופות, להשתמש במוצר הומיאופטי מצויין הנקרא R14 של חברת דר' רקווג. יש לקחת 10 טיפות 3 פעמים ביום בקצת מים לפני הארוחה, ובלילה ניתן לקחת 20 טיפות בקצת מים לפני השינה. הוא מסייע לשמור על שלוות נפש ועוזר מאוד להירדם ולישון בשקט בצורה טבעית וללא תופעות לוואי כלשהן,

שבוע טוב ובריא,

אילן ללבניקוב - רוקח ונטורופט מומחה.

מנהל המרכז לרוקחות אלטרנטיבית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו