כיצד ניתן לשלב תרופות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כיצד ניתן לשלב תרופות
    חגית
    14/04/2010

אני לוקחת 6 תרופות ותוספי מזון, בזמנים שונים במהלך היום, כי אני חוששת שהתרופות יפריעו זו לזו. האם ניתן לקחת חלק או כל התרופות יחד, וכיצד לשלב עם ארוחות?
    1. Lanton
    2. Calcium Carbonate
    3. Vitamin D
    4. Omega-3
    5. Folex
    6. Magnezium Citrate

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כיצד ניתן לשלב תרופות

הוספת תגובה

• שילוב תרופות.

אילן ללבניקוב
    23/04/2010

חגית שלום רב,

ראשית כל, לא מומלץ לקחת את כל התרופות בבת אחת וביחד ותמיד מומלץ להפריד לפחות 10 דקות בין תרופה לתרופה או לתוסף מזון.

לגבי שילוב התרופות הנ"ל, הייתי ממליץ לך כך:
    1. את הלנטון לקחת לפני ארוחת הבוקר.

2. את הסידן ניתן לקחת לאחר הארוחה אך ללא מוצרי חלב וגבינות.

3. ויטמין D לוקחים לאחר הארוחה בוקר או צהריים.

4.לגבי ה- FOLEX, החומרים הפעילים הנמצאים בפולקס הם חומצה פולית וברזל. ברזל לא נספג היטב עם חלב ומוצריו, ולכן מומלץ לקחתו על קיבה ריקה, כחצי שעה לפני האוכל. אם זה אחרי האוכל, תלוי מה היה בארוחה הקודמת. ההמלצה היא שעתיים אחרי הארוחה, ולכן אם את לא אוכלת שעתיים לפני השינה, את יכולה ליטול אותו בלילה.

ויטמין C מסייע לספיגת הברזל, ולכן רצוי להרבות באכילה של מזונות עשירים בוויטמין C: מיץ תפוזים, עגבניות, או אפילו ליטול כדור ויטמין C ביחד עם הברזל. השתדלי, בנוסף לתוסף הברזל, גם לאכול מזון עשיר בברזל כגון בשר אדום וירקות ירוקים.

5. את האומגה 3 מומלץ לקחת לאחר הארוחה וניתן בכל שעות היממה.

6. את המגנזיום לוקחים לאחר הארוחה.

שבת נהדרת,

אילן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו