התכווצויות שרירים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התכווצויות שרירים
    סמדר
    19/04/2010

אני לקחתי סימוביל,ואחרי זמן התחילו לי מידי פעם התכווצויות של שרירים,בעיקר ברגליים,החלפתי בהתיעצות עם הרופא ללפיטור,ועדיין התופעה קיימת. עכשיו בקשתי אישור לתרופה אחרת,מה האופציות הקיימות ,מבלי לסבול מן התופעה? ואולי יש משהו טבעי,או מזון שיכול לעזור? אשמח לשמוע תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התכווצויות שרירים

הוספת תגובה

• סימוביל.

אילן ללבניקוב
    26/04/2010

סמדר שלום רב,

תרופות ממשפחת הסטטינים גורמיות לתופעות לוואי שונות ועלולות לגרום להפרעה בתפקודי הכבד, או לכאב או חולשת שרירים, ואז יש להפסיק את הטיפול ולדווח לרופא מיד.

מנסיוני עם הרבה מטופלים, לתרופות מסוג אלו למניעת כולסטרול יש הרבה תופעות לוואי ומומלץ לשלב בטיפול את האנזים קו קיו 10(פרט לחולים הסובלים גם מבעיות בקרישת הדם ונטולים אספירין במינון גבוה), למניעת כאבי שרירים ולחיזוק שריר הלב.

אני ממליץ לך לבקש מהרופא המטפל שלך שיחליף לך את התרופה לסוג אחר שאין לו כמעט תופעות לוואי לפי מצבך הבריאותי.

ניתן בהחלט לטפל בבעיית הכולסטרול הגבוה על ידי התאמה של תזונה אישית ופורמולות צמחי מרפא ייחודיות אך יש לעשות זאת בקליניקה ועל ידי איבחון אירידיולוגי מדויק ניתן לדעת מה גורם לכולסטרול להיות גבוה ולטפל בכך בצורה טבעית וללא כל תופעות לוואי.
    אשמח לעמוד לרשותך,

שבוע טוב ובריא,

אילן ללבניקוב,

רוקח ונטורופט מומחה,

מנהל המרכז לרוקחות אלטרנטיבית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו