מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ארקוקסיה או אטופן ?אסנת21/04/2010
האם זה נכון שאתופן בטוחה יותר לשימוש מארקוקסיה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יעוץ תרופתי.
אילן ללבניקוב26/04/2010א. שלום רב,
לגבי בטיחות התרופה היא תלויה בגורמים רבים ובעיקר במצבו הבריאותי של הנוטל אותה(כגון מצב הכבד, הכליות, תרופות נוספות הנלקחות, גיל וכדומה).
במחקרים אחרונים נתגלה כי יש קשר בין שימוש בתרופות ממשפחת מעכבי COX2 סלקטיביים, ובכלל זה גם ארקוקסיה, ובין סיכון לארועים קרדיו-וסקולריים (התקף לב ושבץ), במיוחד כאשר מדובר בשימוש כרוני ובחולים עם סיכון גבוה (חולים עם הסטוריה של מחלות לב או חולים שעברו שבץ, חולים עם גורמי סיכון למחלות לב, כגון: רמות כולסטרול גבוהות, סוכרת ועישון). הסיכון לחולה הפרטני ללקות באירוע לב או בשבץ מוחי בעקבות נטילת סלקוקסיב הוא נמוך.
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאטופן או ארקוקסיה??
אביתר02/09/2016לום הנני סובל כבר שבועיים מכאבים ביד ימין מקור הכאב הוא באיזור המפרק של היד ובכף היד עצמה במיוחד האגודל,יש רגעי כאב בלתי נסבלים הלכתי לרופא-אורטופד הביא לי אטופן אני רק יומיים עם הכדורים והכאב עדיין מרגיש כבר כמו נימול והירדמות ועייפות של האצבעות עצמן כברןגם של כל היד העייפה והכואבת, ברצוני לדעת איך זה נגרם מאימון פשוט של משקולות והאם ניתן לחזור ולהתאמן והאם אני אמור להילחץ מהירדמות האצבעות?
עוד לשאול האם הגיוני שיש לי כאבי בטן וגזים בלי הפסקה לאחר לקיחה ראשונית של אטופן.?האם עדיף לי לעבור לארקוקסיה?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נטילת ליטורבה ותופעות לוואי לא טובות
תרופות אלטרנטיביות בנוגע למחלת האפליפסיה
דרמובט תמיסה לקרקפת והוראות שימוש
שימוש בבפנטן אל מול בפנטן פלוס
שימוש בסטונרון למחלת ים והאם אפשר לעלות מינון
HEXACAPRON - TRANEX האם מדובר באותו החומר
האם כדאי להשתמש סובוטקס נגד כאבים
כדורים של rafa pen והאם אפשר לרסק אותם
בת 15 עם פריחה על כל הגוף ושלפוחיות
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)





.png)




