ארקוקסיה או אטופן ?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ארקוקסיה או אטופן ?
    אסנת
    21/04/2010

האם זה נכון שאתופן בטוחה יותר לשימוש מארקוקסיה ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ארקוקסיה או אטופן ?

הוספת תגובה

• יעוץ תרופתי.

אילן ללבניקוב
    26/04/2010

א. שלום רב,

לגבי בטיחות התרופה היא תלויה בגורמים רבים ובעיקר במצבו הבריאותי של הנוטל אותה(כגון מצב הכבד, הכליות, תרופות נוספות הנלקחות, גיל וכדומה).

במחקרים אחרונים נתגלה כי יש קשר בין שימוש בתרופות ממשפחת מעכבי COX2 סלקטיביים, ובכלל זה גם ארקוקסיה, ובין סיכון לארועים קרדיו-וסקולריים (התקף לב ושבץ), במיוחד כאשר מדובר בשימוש כרוני ובחולים עם סיכון גבוה (חולים עם הסטוריה של מחלות לב או חולים שעברו שבץ, חולים עם גורמי סיכון למחלות לב, כגון: רמות כולסטרול גבוהות, סוכרת ועישון). הסיכון לחולה הפרטני ללקות באירוע לב או בשבץ מוחי בעקבות נטילת סלקוקסיב הוא נמוך.

שבוע טוב ובריא,

אילן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אטופן או ארקוקסיה??

אביתר
    02/09/2016

לום הנני סובל כבר שבועיים מכאבים ביד ימין מקור הכאב הוא באיזור המפרק של היד ובכף היד עצמה במיוחד האגודל,יש רגעי כאב בלתי נסבלים הלכתי לרופא-אורטופד הביא לי אטופן אני רק יומיים עם הכדורים והכאב עדיין מרגיש כבר כמו נימול והירדמות ועייפות של האצבעות עצמן כברןגם של כל היד העייפה והכואבת, ברצוני לדעת איך זה נגרם מאימון פשוט של משקולות והאם ניתן לחזור ולהתאמן והאם אני אמור להילחץ מהירדמות האצבעות?
    עוד לשאול האם הגיוני שיש לי כאבי בטן וגזים בלי הפסקה לאחר לקיחה ראשונית של אטופן.?האם עדיף לי לעבור לארקוקסיה?
    תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו