לפונקס ושלשולים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לפונקס ושלשולים
    משה כהן
    22/04/2010

שלום רב. אני נוטל בקביעות כדורי לפונקס 200 מג' לפני שינה. בעל רגישות לשלשולים. לאחרונה קיימת החמרה בתדירות השילשולים ובמס' הפעמים (לפעמים6,7 פעמים ביום). ידועה רגישות ללקטוז. התייעצתי עם הרופא הפסיכיאטרי - לא נתן אלטרנטיבה לטיפול התרופתי. אציין כי מזה 10 שנים הנני מאוזן, מתפקד, עובד וחי חיים בעלי משמעות. האם תוכלו להציע לי דרכים נוספות להתמודד עם מצבי, ללא שינויי בתרופות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לפונקס ושלשולים

הוספת תגובה

• לפונקס.

אילן ללבניקוב
    26/04/2010

משה שלום רב,

ללפונקס יש מספר תופעות לוואי ידועות ובהן:
    דיכוי ייצור תאי הדם הלבנים. תופעות נוספות כוללות פירכוסים, השפעות אנטיכולינרגיות, והפרשה מרובה של רוק.

לגבי רגישות ללקטוז ניתן לקחת כמוסות הנקראות לקטוקל המשפרות את ספיגת הלקטוז בגוף ומונעות את תופעות הלוואי שלו.

שבוע טוב ובריא,

אילן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תחליף ללונקס

אוסנת
    29/09/2015

אני לוקחת לפונקס..ויש לי רגישות ללקטוז...האם הלפונקס גורם לנפיחות בבטן...ואיזה כדור ניתן לקחת בזמן הריון במקום ללפונקס?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תחליף ללונקס - תגובה

אילן ללבניקוב
    30/09/2015

אוסנת שלום,

ללפונקס ייתכנו תופעות לוואי שונות ובהן גם כאלו המשפיעות על מערכת העיכול.

בזמן ההריון וההנקה יש להיוועץ ברופא המטפל שלך בכדי שיתאים לך את התרופה החלופית,

חג שמח ובהצלחה,

אילן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו